bliv ringet op

RESULTATVISNING

RETAIL

Leje og salg af butikslokaler til retail, café eller restaurant

Her på siden finder du mange butikslokaler til leje eller salg. Hos CBRE har vi specialiseret os i at formidle lejemål til detailhandlen og restaurationsbranchen. Det betyder, at du kan finde de helt rigtige lokaler til både butikker, restauranter og cafeer, for vi har lokaler i hele landet; lige fra Strøget og store shoppingcentre til de områder, hvor der endnu ikke er så mange butikker.

Der er mange forskellige butikker til udlejning i vores base, for vi administrerer lokaler for en lang række udlejere. Vi prioriterer altid at have en god dialog med vores udlejere og lejere, så vi kan forene udlejers viden om lejemålet, lejers viden om sit brand og vores viden om de lokale forhold og trends i markedet.
Det skaber nemlig de bedste forudsætninger for, at du både som lejer og udlejer er tilfreds. Og det er netop derfor, at vi igen og igen bliver valgt, når både nationale og internationale retail-aktører etablerer sig på det danske marked.

Vi matcher butikslokaler med lejer, forbruger og placering

En af vores store spidskompetencer er at matche de forskellige butiksejendomme med de helt rigtige lejere, så både behov og placering stemmer overens med den forretning, som skal være i lokalerne.

Som kunde hos os får du hjælp til at finde det helt rigtige butikslokale eller restaurationslokale, hvor vi ikke kun tager højde for lokalets størrelse og faciliteter, men også for beliggenhed, område samt lokale forhold og tendenser.

Vi har et indgående kendskab til lokale markedsmekanismer og -aktører i hele landet, og det gør, at vi kan rådgive vores kunder omkring eksisterende og kommende naboer, såvel som områdets miljø og timing i forhold til beliggenhed. Beliggenheden er nemlig ofte afgørende for, hvad der skaber omsætning og øget kendskab til lejers brand og koncept.

Hvilket af de ledige lokaler er bedst egnet til din virksomhed?

Når vi formidler udlejernes ledige butiks- og restaurationslokaler, så ser vi mere end bare et lokale. Vi ser på lokalets muligheder og udfordringer i forhold til både beliggenhed og område, hvor lokalet er placeret.

Der kan være særlige kendetegn ved forskellige områder, der gør, at der er beliggenheder, som er mere egnede til én type virksomhed frem for en anden, og det hjælper vi gerne vores lejere med at finde frem til.

Som lejer kan det være svært at finde det helt rigtige butikslokale, men fordi vi har en bred erfaring og specialistviden, kan vi vise dig muligheder og løsninger, som er svære at opdage på egen hånd. For os er det aldrig ’bare’ et lokale til leje. Vi ved nemlig, at leje og udlejning af lokaler kræver speciel viden omkring markedet, for at udlejer bliver matchet med de rigtige lejere til butiksejendommene.

Brug søgefunktionen og find flere forretningslokaler til leje

Skal dit nye lokale være high-street eller i et shoppingcenter? Er det leje af butik eller restaurant? Eller leder du bare efter nye lokaler, der giver dig andre muligheder end det, du har nu?

Brug søgefunktionen, vælg det område og se alle de ledige lokaler, der er til leje.

Husk, at vi ikke bare formidler butikker til leje, men også administrerer butikslokaler, der er til salg.RETAIL

Leder du efter ledige butikslokaler til detailhandel, restauranter og caféer, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette løsning - uanset om du har brug for nye lokaler til din butik eller restauration, og uanset hvor i landet, du leder.