bliv ringet op

RESULTATVISNING

KONTOR

Attraktive kontorlejemål til større og mindre virksomheder

Som en af de førende på markedet for erhvervsejendomme og kontorlejemål kan vi tilbyde dig et stort udvalg af erhvervslejemål til alle størrelser og typer af virksomheder.

Hos os kan du vælge mellem virtuelle kontorer, kontorhoteller, kontorlokaler eller hele kontordomiciler, og vi får løbende nye, ledige erhvervslokaler til leje. Vi holder hele tiden øje med tendenser og kommercielle muligheder i markedet, så det bliver let for dig at finde det perfekte kontor til dig og din virksomhed.
Når du lejer eller udlejer kontorlokaler gennem os, får du altid professionel, grundig og målrettet rådgivning. Vores specialiserede og dedikerede team af eksperter kender markedet som deres egen bukselomme, og det giver dig sikkerhed for, at du får en aftale, som du kan være tryg ved.

Blandt vores store udvalg er der ledige kontorlejemål i hele landet, for vi dækker nemlig fra Gedser til Skagen. Med vores mange års erfaring i branchen kender vi de forskellige områder i Danmark ud og ind, og vi har indsigt i både infrastruktur, økonomi og erhvervsmiljø i nord, syd, øst og vest. Som lejer eller udlejer betyder det, at du får det bedst mulige grundlag at træffe din beslutning på.

I CBRE arbejder vi med alle aspekter af erhvervsejendomme lige fra salg, udlejning, investering og vurdering til rådgivning, administration og drift. Som lejer eller udlejer hos os kan du drage fordel af vores samlede ekspertise, og vi har mulighed for at koble flere ressourcer til en sag, hvis det er nødvendigt for, at du når dit mål og ønske.

Udlejning af erhvervslejemål

I vores database over erhvervslejemål kan du gå på opdagelse i vores ledige kontorlokaler i hele landet, og der kommer løbende nye emner ind. Vi har altid et stort udvalg af kontorlokaler i flere forskellige størrelser og til flere forskellige behov.

Fordi vi formidler kontorlokaler for pensionskasser, ejendomsselskaber og andre ejendomsbesiddere, kan vi tilbyde dig en lang række forskellige erhvervslejemål. Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed og leder efter eget kontor, eller om du leder efter et kontorhotel eller et helt kontordomicil, så kan du finde dit næste erhvervslokale her på siden.

Inspirerende kontorlokaler i tråd med tidens tendenser

Vores team af engagerede medarbejdere følger hele tiden med i de nyeste tendenser på markedet, og det giver dig muligheden for at finde erhvervslejemål i en høj standard i vores database. Når du finder et interessant lejemål, kan du være sikker på, at lokalerne lever op til nutidens høje krav, og at de er fastsat til passende priser.

Udlejere og ejere får altid nøje rådgivning om, hvordan kontorlokalerne klargøres bedst muligt, inden de lejes ud, og både indretning, drift og lejersammensætning er aftalt i samarbejde med os. Som lejer er du derfor sikret et kontorlokale, der giver de bedste betingelser for at skabe gode resultater – både fordi miljøet er inspirerende, og fordi du opnår den bedst mulige udnyttelse af faciliteter og kvadratmetre.

Vi ved nemlig, hvordan man typisk med små ændringer kan optimere et rum, skabe mere liv eller ændre anvendelsesmulighederne, så det bliver mere attraktivt for lejeren. De forskellige kontorlokaler, du finder her på siden, er derfor altid i flot stand, så din virksomhed kan trives og vækste i de nye omgivelser.

Vil du udleje en kontorejendom eller et kontorlokale?

Har du ledige kontorlejemål, som du ønsker at leje ud til en større eller mindre virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med udlejningen.
Vores Investor Leasing Team står for udlejningen af ledige kontorlokaler og kan hjælpe dig gennem hele processen – lige fra fastsættelse af lejevilkår, pris og strategi for udlejningen til den endelige lejeaftale skal underskrives.

Hos os får du en fast sparringspartner under hele udlejningsforløbet, fordi det giver det bedste resultat for både lejer og udlejer. Vi går nemlig aldrig på kompromis, når det gælder vores kunders tilfredshed.KONTOR

Uanset størrelsen på din virksomhed kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige kontorlokale til din virksomhed. Med et bredt udvalg af lejemål får du mulighed for at finde præcis de kontorlokaler, der matcher dine krav – både i forhold til faciliteter, geografi og ikke mindst økonomi. Vores lejemål tæller nemlig både små hyggelige kontorer og store ikoniske domiciler.