bliv ringet op

RESULTATVISNING

KØB/INVESTERING

Eksperter i køb og salg af ejendomme

Vi kan tilbyde flere spændende investeringsejendomme med mange muligheder. Når man laver en investering i en fast ejendom, så er det vigtigt, at man får det bedste ud af sin investering. Dette er uanset om du investerer i en kontor-, detailhandels-, logistik- eller boligudlejningsejendom.

Vi har mange års erfaring og en høj faglig viden inden for investeringsejendomme, og har samtidig et stor kendskab til markedet, der gør at vi har kompetencerne til at forhandle de bedste vilkår for vores kunder.

Vi har et stort team af erfarne medarbejdere, der kan hjælpe dig med at følge dit projekt til dørs - også så du får en fair regnskabsmæssig behandling af investeringsejendommen.

Find den rigtige investeringsejendom til dit behov

Det kræver både ekspertise og netværk at finde den rigtige investeringsejendom, der passer til dit behov, samt det område du skal bruge ejendommen til.

Vi har et stort netværk, og følger hele tiden med de nyeste tendenser på markedet, således vi kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning inden for køb og salg af investeringsejendomme. For os handler det om, at foretage en grundig undersøgelse af markedet, således vi kan finde en investering, der matcher din risikoprofil og afkastgrad. Vi hjælper derfor vores kunder med at vurdere og identificere, hvilke investeringsmuligheder, der giver mening for den pågældende kunde.

Vi har ligeledes et stærkt internationalt netværk, som gør det muligt for os at bistå i ejendomsinvesteringer verden over. Vores viden omkring investeringsejendomme både nationalt og internationalt sikrer, at vi er i stand til at tilbyde den bedste service, når du skal investere i en ejendom.

Vi skaber merværdi for vores kunder

Vi har ikke kun fokus på, at rådgive om vores indgående markedskendskab, men også om at skabe merværdi for vores kunder, så de ved at købe en investeringsejendom føler, at de får noget ud af købet.

Vi bruger derfor tid på at have en tæt dialog med vores kunder under hele forløbet. På den måde sikrer vi, at vi kan altid vil yde en målrettet og professionel indsats, når vi formidler vores investeringsejendomme.

Vi hjælper også gerne med porteføljerådgivning, samt at strukturere komplekse salgsprocesser ved både køb og salg af ejendomme. Det kan fx handle om udarbejdelse af fortrolighedserklæring, datarum, teaser, Investment Memorandum m.v. Samtidig kan vi også tilbyde køberrådgivning i forbindelse med bl.a. due diligence samt verificering af kommercielle forudsætninger.KØB/INVESTERING

KØB OG SALG AF INVESTERINGSEJENDOMME: Som den eneste full-service ejendomsrådgiver i Danmark kan vi rådgive omkring investering i ejendomme i hele Danmark. Vi har kompetencer til at forhandle de bedste vilkår for salg af investeringsejendomme inden for kontor, detailhandel, logistik, industri og boligudlejning.