bliv ringet op

RESULTATVISNING

INDUSTRI/LOGISTIK

Lager og produktionslokaler til leje

Vi har samlet et stort udvalg af forskellige tomme lagerlokaler, som er til leje her på siden. Vi har lokaler til mange forskellige formål og til mange forskellige typer virksomheder - fra mindre lagerlokaler til større logistikejendomme. Vi følger tendenserne på markedet, og sørger for at have de forskellige typer af lagerlokaler til rådighed, som der efterspørges.

Leder du efter et lokale, hvor du kan både have lager og måske kombinere det med et kontorlokale, så du både har kontor og lagerlokaler til rådighed? Muligvis har du også behov for at leje produktionslokaler, hvis du har en virksomhed med en form for produktion.

Vi har et stort udvalg af både lager og kontor til leje, såvel som produktionslokaler, hvis din virksomhed har behov for dette. Du finder også større logistikejendomme her på siden, hvor der er plads til noget mere.

Vi tilbyder målrettet rådgivning til vores kunder

Vi tilbyder målrettet rådgivning til vores lejere, og hjælper gerne med at finde de helt rette lokaler til formålet, uanset om du skal leje et lille lagerlokale eller om du har behov for en større logistikejendom.

Ligeledes rådgiver vi også vores udlejere i forhold til tendenser i markedet, således de lagerlokaler, der udlejes lever op til de standarder, som vores lejere efterspørger.

Vi har netop hele tiden øje for internationale tendenser og aktører i markedet, hvilket kommer vores kunder til gode. Det betyder nemlig, at de lagerlokaler vi har til leje her på siden lever op til en høj standard, og er fastsat til passende priser.

Stor efterspørgsel på logistik- og industriejendomme

Vi ved, at der er stor efterspørgsel på især logistikejendomme i Danmark. En udvikling, som er kommet efter danskernes stigende stigende brug af bl.a. nethandlen. E-handlen har aldrig været større, og der er intet, der tyder på, at denne udvikling stopper lige foreløbig.

Behovet for at leje lagerlokaler med plads til fx pakkehåndtering eller transportmidler er støt stigende. Virksomheder, som bl.a. håndterer de pakker, der kommer gennem nethandlen efterspørger hele tiden større lagerlokaler, hvor det helt logistisk set kan lade sig gøre at håndtere så mange pakker om dagen.

Et marked i stigende udvikling

Vi oplever netop et marked i stigende udvikling, hvorfor vi også har stort fokus på udlejning af mindre lagerlokaler og større logistikejendomme til forskellige industrier. Vi har et indgående kendskab til mulighederne på markedet. Det betyder at vores leje af lager-, produktions- og logistikejendomme matcher efterspørgslen på markedet.

Vores professionelle industri- og logistikteam følger udviklingen på markedet på nærmeste hold, så vi kan imødekomme de nye markedstendenser. På den måde kan vi udleje lokaler, der lever op til den efterspørgsel vi får fra vores kunder.INDUSTRI/LOGISTIK

UDLEJNING AF LAGERLOKALER OG LOGISTIKEJENDOMME: Er du på udkig efter nye lagerlokaler eller produktionslokaler til din virksomhed, så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige løsning. Vi har ledige lagerlokaler og logistikejendomme til leje her på siden. Mulighederne er mange, uanset hvilken type virksomhed du har, og hvilken type erhvervsejendom du har brug for.