bliv ringet op

Restaurant

Guldsmedgade 1, st., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

I hjertet af Aarhus, ved Klostertorv, udbydes dette 396 m² store restaurantlejemål.

Området er hjemsted for mange kendte nationale og internationale butikskoncepter, specialbutikker, restauranter, caféer og lignende. Området anses for at være et knudepunkt for den gående trafik i Aarhus C.

I nærområdet er der gode parkeringsmuligheder, hvor blandt andet Magasins P-hus og Sallings P-hus kan nævnes, ligesom den offentlige transport i form af busser, tog og Letbane gør det nemt at komme til og fra det centrale Aarhus.


EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1905 og fremstår i flot og vedligeholdt stand med respekt for den oprindelige herskabelige byggestil.

Ejendommen er beliggende yderst synligt på hjørnet af Guldsmedgade og Klostertorv, hvilket muliggør en unik eksponeringsværdi for fremtidig lejer.

Udover nærværende indeholder ejendommen adskillige øvrige erhvervslejemål, hvor lejere som CeriX blandt andet kan nævnes. Der er endvidere beboelse i ejendommen.


LEJEMÅL

Lejemålet, som på hidtil har været anvendt som restaurant af Sunset Boulevard, er centralt beliggende i hjertet af Aarhus. Restaurant har siddepladser  og er udstyret med køkken inkl. diverse diske, ovn, opvasker m.v. Lejemålets stueetage rummer herudover tre toiletter og et personalerum bagerst i lokalet. 

Der er tilmed en stor kælder, hvor der blandt andet forefindes yderligere et køkken, opvask, kølerum og flere disponible rum. Der er installeret fedtudskiller og udsugning i lejemålet. Lejer har mulighed for at overtage møbler og øvrigt inventar i lejemålet.

Lejemålet har store vinduespartier mod Guldsmedgade og Klostertorvet. Området passeres dagligt af mange mennesker, og en kommende lejer vil dermed få en god eksponeringsværdi. 

Der er mulighed for at udvide lejemålet med nabolejemålet på 67 m² inkl. kælderareal.

Der kan være mulighed for udeservering på det hyggelige og stemningsfyldte Klostertorv.

LIGNENDE EJENDOMME