bliv ringet op

Restaurant

Guldsmedgade 1, st. tv., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

I hjertet af Aarhus, ved Klostertorv, udbydes dette lyse og højloftede lejemål.

Området er hjemsted for mange kendte nationale og internationale butikskoncepter, specialbutikker og lignende. Området anses for at være et knudepunkt for den gående trafik i Aarhus C.

I nærområdet er der gode parkeringsmuligheder, hvor blandt andet Magasins P-hus og Sallings P-hus kan nævnes, ligesom den offentlige transport i form af busser, tog og Letbane gør det nemt at komme til og fra det centrale Aarhus.


EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1905 og fremstår i flot og velvedligeholdt stand med respekt for den oprindelige herskabelige byggestil.

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Guldsmedgade og Klostertorv, hvilket muliggør en unik eksponeringsværdi for fremtidig lejer.

Udover nærværende indeholder ejendommen adskillige øvrige erhvervslejemål, hvor lejere som CeriX blandt andet kan nævnes. Der er endvidere beboelse i ejendommen.


LEJEMÅL

Lejemålet, som tidligere blev anvendt til sushi take away med koldt køkken, er centralt beliggende i hjertet af Aarhus. Lejemålet er indrettet med et lyst lokale med højt til det flotte detaljerede stukloft, et mindre baglokale samt en kælder med god plads til opbevaring/lager og toiletfaciliteter.

Med lokalets store facadevindue mod Guldsmedgade, som dagligt passeres af mange mennesker, får kommende lejer en god eksponeringsværdi.

Lejemålet er velegnet til en mindre café eller take away.

LIGNENDE EJENDOMME