bliv ringet op

Lager

Vidtskue Vej 14, 7100 Vejle

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på Vidtskue Vej, der er en sidevej til Fredericiavej, i 
et veludbygget  industriområde i Vejle tæt på motorvej E45 på den sydlige del af Vejlefjordbroen. 
Den gode infrastruktur gør det nemt at komme til og fra ejendommen med såvel lastbiler som for personale. Byer som Horsens, Kolding og Fredericia kan nås inden for ca. 20 – 30 minutters kørsel. Til Aarhus er der ca. 1 times kørsel. 
I området findes bl.a. Siemens A/S, Ammeraal Beltec Modular A/S, UPS Denmark A/S samt Reitan Distribution A/S.
Alt i alt en spændende og attraktiv beliggenhed for den pladskrævende lejer.

EJENDOMMEN

Velholdt og præsentabel lagerejendom med tilhørende kontor beliggende i industriområde i Vejle. 
Ejendommen er opført i 1996 i hhv. betonelementer og glaspartier og fremstår tidssvarende i en velvedligeholdt stand såvel udvendigt som indvendigt.  
De tilhørende parkeringspladser er separeret for hhv. kontordelen og lagerdelen med hver sin indkørsel. Der er vendeplads for lastbiler ved lagerdelen, så lastbiler har mulighed for at bakke til portene.
Parkeringsfaciliteterne kan udvides, såfremt kommende lejer har behov for flere pladser. 
Der er i alt 18 porte, hvoraf en er med rampe.

LEJEMÅL

Lejemålet er en funktionel lagerejendom med et tilhørende kontorafsnit med kantine.
Lageret på 11.766 m² fordeler sig på 9.336 m² højlager med brandceller. Der er en frihøjde på min. 8 meter. Højlageret er regulært og på nuværende tidspunkt udstyret med reoler, som tilhører nuværende lejer.  Det resterende areal på 2.430 m² anvendes til distributionslager med en frihøjde på ca. 5 meter, hvor der også er indrettet mindre kontorer/personalefaciliteter, et pakkeområde samt et område med ladestandere til trucks. 
Lageret er indrettet med 18 porte, heraf en med rampe. Bredden på portene er ca. 3 meter. 
Kontorafsnittet er fordelt på to etager og andrager ca. 924 m². I stueetagen er der indrettet kontor, toiletfaciliteter samt et stort mødelokale, der kan sammenlægges med kantinen, såfremt der er behovfor at holde større møder eller receptioner. På 1. salen er der indrettet et storrumskontor med tilhørende cellekontorer/mødelokaler. Der er et godt lysindfald fra ovenlysvinduerne, som er placeret centralt i lokalet. Herudover er der 442 m² kælderetage med omklædning og depot
Ejendommen er i stand til at kunne dække de fleste lejeres behov både med og uden kontordelen.