bliv ringet op

Lager

Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det veludviklede industrikvarter i bydelen Avedøre i Hvidovre kommune tæt på motorvej E20 og E47 og med kun ca. 10 km til Københavns centrum er adressen meget attraktiv.
Kvarteret huser ca. 375 virksomheder med ca. 9.000 arbejdespladser. Blandt de mest markante kan nævnres Kraftvarmeværket Avedøreværket, det 330 meter lange kontorhus CPH Business Park.
Den vedtagne plan med anlæggelse af ni kunstige øer, ved navn Holmene, syd for Avedøre holme forventes at påbegynde i 2022 og vil når det er færdigt i 2040 komme til at indeholder 380 virksomheder med op til 12.000 arbejdspladser.

EJENDOMMEN

Ejendommen, der er opført i 1968 og ombygget/tilbygget i 1973, er opført som en 4.435 m² stor kontor bygning i røde mursten med fladt tag med tagpap.
Denne fine kontor og logistik ejendom i Hvidovre giver optimale forhold for virksomheder med behov for både kontorlejemål, mindre logistiklejemål samt gode tilkørselsforhold. Lageret er beliggende på bagsiden af bygningen hvor man ugeneret kan på-og aflæse sine vare. 
Derudover har ejendommen gode parkeringsarealer. 

LEJEMÅL

Dette fine lagerlejemål har et areal på 416 m². 
Af disse 416 m² udgør ca. halvdelen kølebokse som er i god og velfungerende stand. Bagerst i lejemålet finder man toilet og omklædning samt et mindre driftskontor.  
I fronten af lejemålet findes en port i terræn.
Lejemålet har gode lysforhold da man både har et væld af loftsbelysning samt flere tagvinduer. 
Lejemålet er klar til indflytning.