bliv ringet op

Lager

Kystvejen 14, 2770 Kastrup

BELIGGENHED

Kystvejen 14 er yderst fordelagtig placeret og med Københavns Lufthavn i baghaven er denne placering perfekt for lufthavnsrelaterede virksomheder. 
Infrastrukturen i området er god ift. offentlig transport, med kun 2,3 km til Københavns Lufthavns Metro og reginaltogstation. 
150 meter fra ejendommen stopper lufthavnsbussen P19, som kan benyttes gratis mellem metrostationen og parkeringsterminalen.  
Der er 2 km til E20 motorvejen, 15 min. til Rådhuspladsen og 20 min. til Sverige.    

EJENDOMMEN

Kystvejen 14 er en ejendom der indeholder alt hvad der kræves for at drive en professionel virksomhed. Ejendommens 3 etager er effektivt indrettet og giver perfekte betingelser for lejer. I ejendommens stueetage er der lager med tilhørende porte. 
Rundt om ejendommen er der omkring 40 parkeringspladser samt gode adgangsforhold til lagerporte på bagsiden af ejendommen.   
1. og 2. sal er indrettet i en blanding af storrumskontorer og mødelokaler. Dette giver yderst effektive lejemål med et minimum af spildplads. Derudover har ejendommen trelags ruder, der gør at lufthavnsstøj stort set ikke kan høres. 

LEJEMÅL

Ejendommens ledige kontorlejemål er placeret på 2. sal med et tilhørende lager i stueetagen.
Kontorlejemålet på 486 m² består af en god blanding mellem cellekontorer, storrumskontorer og mødelokaler. Der er mange indretningsmuligheder og mulighed for yderligere, at åbne lejemålet op til mere storrumskontor.
 
Lejemålet kan også opdeles i to mindre lejemål, på hhv. 177 og 309 m²    
I ejendommens midterkerne er der tre toiletter med et tilhørende bad.Derudover er der et thekøkken og et køkken. Lejemålet har derudover ventilation og køl.
Lageret i stuen på 336 m² har port i terræn, med adgang fra ejendommens bagside. Derudover er der mulighed for at bygge 759 m² lager.    

LIGNENDE EJENDOMME