bliv ringet op

Lager

Kanalholmen 31, 2650 Hvidovre

BELIGGENHED

Avedøre Holme er et af Nordens største og mest velfungerende erhvervsområder. Her er nem og hurtig adgang til hele regionen og resten af verden via den direkte adgang til motorvej E20 og det regionale motorvejsnet. Københavns Lufthavn og Indre By er under 15 minutters kørsel væk, og Øresundsbroen ligger lige rundt om hjørnet. På almindelige arbejdsdage er området betjent med kollektiv trafik med mange busser i myldretiden, færre i de tidlige morgen- og middagstimer og få busser om aftenen og i weekenderne.
Området er jf. lokalplan 507 udlagt til industriformål i form af industri-, værksteds-, engrosvirksomhed med tilhørende lagervirksomhed.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i betonelementer med fladt tag belagt med tagpap. Lysindfald sker fra ovenlys. De store porte er alu rulleporte, hvor der er plads til passage af lastbiler.

Kontordelen ligger sammenbygget med lagerdelen som en mindre forbygning også opført i betonelementer. Alle vinduer i kontorbygningen har solafskærming med fast markise.

Kontordelen entreres via fælles entre i stueetagen, hvor trappe fører direkte op til 1. salen.

Ejendommen huser i dag ADAM transport, Iconic Movers ApS, First Mover Group Denmark APS og Schultz Servicepartner IVS og er velegnet til lagervirksomheder.

Der er parkeringspladser foran ejendommen.

LEJEMÅL

Det ledige lejemål udgør hal 8 og hal 9, der i alt udgør 2.349 m², men vil kunne opdeles i to lejemål på hhv 1.565 og 784 m²

Begge haller har en loftshøjde på 10 meter under drager og der er rulleporte i begge ender med en bredde på 4,6 m og højde på 5,3 m. Mellem de to haller er der en skydedør

Gulvet er kørefast SF sten.
Lageret er opført som søjlefri haller med ovenlysvinduer.
Kontorlejemålet på i alt 439 m² vil også kunne opdeles i to lejemål på henholdsvis 238 og 201 m².

Kontorene er lyse pga det gode lysindfald fra de mange og store vinduer og indrettet med storrumskontor, cellekontorer og mødelokaler. Vægge er hvidmalede og gulvene er belagt med gråt nålefilt. Der er toiletter men ikke indrettet køkken.