bliv ringet op

Lager

Hedelykken 12, 2640 Hedehusene

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i et mindre erhvervskvarter i Hedehusene. 
Området består af en række erhvervsvirksomheder omkring ejendommen og ejerboliger på de nærliggende sideveje. Blandt naboerne er Bech Distribution og Beredskabsstyrelsen. Ydermere har DSV hovedsæde kun 1 km derfra. 
Området har en yderst velfungerende infrastruktur med kun 1 kilometer til Holbækmotorvejen hvor Københavns lufthavn kan nås på kun 25 min. 
Området er derudover serviceret af buslinjer til Roskilde og Hedehusene station. Der er 9 minutter med bus 123 til Hedehusene station.

EJENDOMMEN

Ejendommen, der er opført i 1972, undergår i øjeblikket en større ombygning/istandsættelse såvel ind- som udvendigt. hvor facaderne fornyes, der indsættes flere porte, der etableres pick and pack lager i stueplan, indsættes nye toiletter og kontorafsnit på 1. sal istandsættes, ligesom asfaltbelægning fornyes, således ejendommen kommer til at passe til tidens krav. 
Grundareal på 11.737 m².
Der bliver tilkørsel til aflæsningsområde via tre ramper/sluse samt yderligere to sluser på siden af bygningen i terræn.
Udenomsarealer er belagt med græs samt asfaltbelægning.
Langs bygningen er der 30 parkeringspladser til medarbejderne.

LEJEMÅL

Lageret udgør 6.924 m² fordelt på fire haller.
Fri loftshøjde under drager på 4,4 m og 5,1 m under taget.
Godt lysindfald i lageret med flere store tagvinduer.
Kontorafsnittet udgør 403  m² og bliver ny istandsat hvor lejer har mulighed for at præge indretningen.
Bygningens indgang består af en hall med reception samt flot vindeltrappe til 1. sal. Stor funktionel of rummelig kantine i stueetagen.
Stueetagen og 1. sal er indrettet med en række åbne og lyse kontor- og mødelokaler. Under kontorafsnittet er der mandskabsfaciliteter med bad og omklædning.
Der er mulighed for at leje halvdelen af lejemålet til en årlig leje på  kr. 480 pr. m².

LIGNENDE EJENDOMME