bliv ringet op

Lager

Egedesvej 42, 4600 Køge

BELIGGENHED

STC i Køge er et af Danmarks største forenede virksomheds- og transportområder og hjemsted for mere end 30 virksomheder med over 4.000 ansatte.

I de seneste år har området oplevet enorm vækst og er blevet udvidet fra 180 hektarer til 250 hektarer.

Det ligger ved krydset mellem motorvejene E20, E47 og E55 med kun 10-minutters kørsel fra Køge Havn og ca. 30-minutters kørsel fra Københavns
Lufthavn. Blandt lejerne i STC finder du PostNord, hvilket yderligere gør området til et førsteklasses distributionsnetværk. Andre naboer er Nomeco One,

Lidl og Netto. Området er godkendt til større og tungere lastbiler samt modulvogntog helt op til 25 meter lange.

OFFENTLIG TRANSPORT
Togstationen Køge Nord ligger kun fem minutters gang væk. Her finder du S-togslinjen samt yderligere gode forbindelser til København, den omkringliggende region og resten af Danmark via regionaltogene.
FACILITETER I NÆRHEDEN
Der ligger et par gode restauranter og caféer i området samt en tankstation og en bilvask, som alle har gode åbningstider. Der kan komme flere til.

EJENDOMMEN

EN BYGGEGRUND TIL FREMTIDENS LOGISTIK

Vi råder over et område på i alt 168.000 m² i STC med mulighed for at udvikle logistikanlæg på op til 65.000 m². Da vi allerede ejer grunden, slipper vi for en stor del af det bureaukrati, der ellers kunne risikere at forsinke udviklingen. Det forbedrer muligheden for at reducere byggetiden markant.
Der er sat planer i gang for udviklingen af et lille anlæg på en mindre del af grunden, men den største del af grunden er stadig ikke udviklet, og du har derfor en unik mulighed for fra starten at være med til at forme et logistikanlæg, som passer til alle dine behov. 

EN EJENDOM TIL MODERNE LOGISTIK

Vi udvikler i øjeblikket et førsteklasses logistikanlæg på 13.000 m² i Køge. Er du med fra starten, får du udvidet mulighed for at blive involveret i designet og tilpasningen af interiøret, så det passer til dine ønsker og behov. Med vores fleksible koncept kan du vælge farvetema, møbler og profil for både kontorområder og medarbejderlokaler, som vil stå klar, når du flytter ind.
Det er muligt at leje hele det disponible område eller en mindre del (dog minimum 5.000 m²), hvis du foretrækker det.

Ejendommen forventes færdig i 1. halvår af 2022 med moderne faciliteter, der lever op til alle de kriterier, der kræves til moderne logistik. Det driftsklare lagerområde udgør 11.600 m² med 11,7 meter ren hyldehøjde og 1.400 m² dobbelte mezzaninetager over lastepladserne, hvilket er et særdeles omkostningseffektivt design.

OM LOGICENTERS
Logicenters er den førende nordiske udvikler og langvarige ejer af moderne og centralt beliggende logistikejendomme, og vi har de sidste ti år været den mest aktive udvikler af moderne logistikejendomme i Norden. Vi ejer, administrerer og udvikler i øjeblikket mere end 1,3 millioner m² logistikejendomme til udlejning. Vores mål er at skabe langsigtede relationer med alle vores lejere samt udvide vores portefølje over anlæg.

LEJEMÅL

Vi skaber moderne kontorlokaler af høj kvalitet, hvor du har mulighed for at vælge design, der afspejler dine præferencer, stil og profil. Kontorerne er fordelt over to etager. Størrelsen og designet af kontorerne kan tilpasses
dine ønsker. Vi sikrer, at du får et kontor, hvor dine behov er i fokus, og som passer til dine medarbejdere.

KONTOR
Under designet af kontorerne kan du vælge farvetema, møbler og profil. Du kan f.eks. vælge, om det skal være et åbent plan, om der skal være flere separate kontorer og mødelokaler. Der er også mulighed for at skabe flere
kontorer på mezzaninetagerne. Kontorerne har højt til loftet og store vinduer med masser af dagslys, hvilket skaber et behageligt arbejdsmiljø.
KANTINE
Der er et fuldt udstyret køkken af bedste kvalitet og med moderne hårde hvidevarer.

OMKLÆDNINGSRUM
I de friske og velventilerede omklædningsrum er der praktiske og moderne aflåselige skabe samt flisebelagte brusere. Alle materialer er nøje udvalgt og af højeste kvalitet.

LIGNENDE EJENDOMME