bliv ringet op

Kontor

Wildersgade 10B, 1. sal, 1408 København K

BELIGGENHED

Der er gode offentlige trafikforbindelser fra Torvegade (ca. 200 m fra ejendommen) i form af busser og metro. Kongens Nytorv er belig-gende kun ét metrostop fra Christianshavn, og Københavns Lufthavn ligger ligeledes på den direkte metrolinje. I myldretid kan lufthavnen nås på bare 10 minutter.

Mange store danske og internationale virksomheder har da også valgt at bosætte sig på Christianshavn. 

Nærmiljøet er rigt på rekreative åndehuller, som især er præget af nærheden til vandet og de mange grønne arealer. Christianshavn byder desuden på mange butikker, cafeer og restauranter.

EJENDOMMEN

Ejendommen fremtræder i yderst velvedligeholdt stand.
Den opmurede og pudsede bygning med de gennemgående vinduespartier er helt unik. Bemærkelsesværdigt er især de buede vinduespartier på øverst etage, som følger bygningens hvælvede tagkonstruktion. 

De mange vinduer, giver et pragtfuldt lysindfald overalt i ejendommen. 

Ejendommen har tidligere været anvendt som bl.a. administrationsbygning for B&W samt som hjemsted for arkitektskolen i København. 

Ejendommen er i dag sammenbygget med Overgaden Neden Vandet. Adgangsforholdene er præsentable med moderne trappe og glaselevator.

LEJEMÅL

Dette veludnyttede og effektive kontor på 621 m² er præget af store og flotte vinduespartier, der giver et super godt lysindfald samt medvirker til et godt arbejdsmiljø. Derudover har lejemålet direkte udgang til en fantastisk tagterrasse med kig til ejendommens hyggelige gårdareal. 

Lejemålets naturlige opdeling giver god mulighed for effektivt udnyttede kontorpladser i den ene del og mødelokaler, spiseområde og thekøkken i anden del. 

Adgang til kontoret sker via en flot og velholdt trappeopgang med en moderne glaselevator.

LIGNENDE EJENDOMME