bliv ringet op

Kontor

Wildersgade 10B, 3. og 4. sal, 1408 København K

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på det charmerende Christianshavn, som har et unikt nærmiljø.
Her er smukke gamle bygninger, brostensbelagte gader og et leben, som man ikke finder andre steder i byen. De smukke kanaler og det maritime miljø gør det til en fryd at tage sin frokost med ned til bolværket eller afholde et “walk and talk” møde.
Der er kun et par minutters gang til Metroen, hvilket gør, at man kan komme til Kgs. Nytorv på 3 minutter og til lufthavnen på blot 12 minutter. Området er desuden serviceret med mange buslinjer.
Der er mulighed for leje af 3 p-pladser af udlejer, samt mulighed for leje af yderligere p-pladser i parkeringshus på Wildersgade.

EJENDOMMEN

Ejendommen er oprindeligt opført til B&W og har tidligere gennem en årrække fungeret til personalefaciliteter så som kantine, omklædning og bad til de mange ansatte.
I starten af 1990’erne blev ejendommen gennemgribende renoveret og konverteret til en moderne kontorejendom og er sidenhen løbende moderniseret.
Udefra fremstår ejendommen i dag som en smuk pudset ejendom med palævinduer, samt stort ovenlysvindue på 4. sal.
Ejendommen er serviceret med elevator.

LEJEMÅL

Her er der mulighed for at få et topmoderne lejemål i en historisk bygning.
Lejemålet er indrettet som et moderne storrumskontor med enkelte kontorer/mødelokaler og telefonrum. 3. salen har en god loftshøjde samt charmerende søjler. 4. salen har en wow-effekt med et buet loft hvorfra der er et fantastisk ovenlys i form af et glastag. På 4. salen er der ventilation med køleenheder.
I forbindelse med køkkenet, er der spiseområde/mødelokaler. 
De store vinduespartier giver et skønt lysindfald. Der er i alt 4 toiletter, hvoraf det ene har bad. 
Lejemålet overtages nyistandsat og kan indrettes efter behov sammen med udlejer.

LIGNENDE EJENDOMME