bliv ringet op

Kontor

Tangen 27, 8200 Aarhus N

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det nordlige Aarhus i det attraktive erhvervs-område, som huser flere store virksomheder og undervisningsinstitutioner. Erhvervsområdet, som er i fortsat stor udvikling og vækst, er blandt andet hjemsted for Aarhus Universitetshospital, Beierholm, Vestas Wind System A/S og NRGI.

Der er, i forbindelse med ejendommen, en stor vederlagsfri parkeringsplads.

Der er god infrastruktur tæt ved ringvejssystemet i Aarhus, motorvejen, Aarhus Lufthavn og Molslinjen samt let adgang til offentlige transportmuligheder, herunder Letbanen, som har stoppested tæt ved ejendommen.


EJENDOMMEN

Ejendommen, Tangen 27-29, som er bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld, er nyopført og delvist taget i brug i 2021. Ejendommen fremtræder meget præsentabel og lever op til forventningerne for en moderne og bæredygtig ejendom. Der er sørget for gode materialer i tidsløst design med let adgang rundt i ejendommen. Der er elevator samt niveaufri adgang.

Ejendommen er opført med røde mursten og store vinduespartier, som sikrer et godt lysindfald i lokalerne.

Tangen 29 er udlejet til Energi Danmark, og Tangen 27 udlejes med fleksible lejemål som en flerbrugerejendom. Lejerne i Tangen 27 har fælles produktionskøkken med Energi Danmark, men har egen kantine.

Indgang til ejendommen sker via ejendommens glasparti mod  parkeringspladsen.


LEJEMÅL

Det samlede lejemål omfatter 2.690 m² og fordeler sig over tre etager.

Lejemålene er endnu ikke færdigapteret, så kommende lejere har en vis grad af medindflydelse på kommende indretning og apteringsniveau. Der er dog lagt op til en tidssvarende indretning med storrumskontorer og møderum i varierende størrelser. Der er herudover, i lejemålets stueetage, indrettet kantine med tilhørende mødefaciliteter.

For at sikre en god akustik er der overalt i fællesfaciliteterne, møderum og  toiletter opsat akustiklofter. Til sikring af behagelig temperatur og ren luft er der i bygningen etableret ventilationsanlæg med køling.

I lejemålets kælder findes teknikrum, depotrum, der kan lejes separat, samt omklædningsfaciliteter.

LIGNENDE EJENDOMME