bliv ringet op

Kontor

Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

BELIGGENHED

Den moderne ejendom er centralt beliggende i Sydhavnen i et af Københavns mest  profilerede domicilområder, hvor ejendommen har en lang række store, internationale virksomheder og Ålborg Universitet som naboer.

Det markante flerbrugerhus har en optimal eksponering med mere end 50.000 forbipasserende bilister, der hver dag benytter en af Københavns mest trafikerede indfaldsveje i Sydhavnen.

Der er gode tilkørselsforhold og nem adgang til City, motorvej og lufthavnen og gåafstand til både S-tog og metrostation. Havnebus 904 sejler fra Nyhavn til Sluseholmen, og der er planlagt metrostation ved Mozarts Plads i 2024.


EJENDOMMEN

Det attraktive flerbrugerhus er delvist udlejet til Mercedes-Benz CPH, men der er et ledigt lejemål på 1. sal med lyse lokaler og effektive arealer, som kan skræddersys efter ønske.

Lejemålet kan indrettes som åbent kontorlandskab eller i sektioner, og der er indbygget kabel- og strømforbindelse til hver kontorplads. Der er desuden installeret ventilationssystem med udluftning og køl, så der skabes et godt indeklima. 

Ejendommens lejere har adgang til en fælles kantine, og der er flere mødelokaler samt tekøkken. Der er en trappeopgang med adgang fra bagsiden af ejendommen samt flere elevatorer. 

Der er parkeringsplads ved ejendommen, hvor der er mulighed for at leje op til 18 p-pladser. 


LEJEMÅL

- Moderne og lyst lejemål med elevator på 1.199 m² på 1. sal

- Imponerende ejendom med central placering ved motorvejsnet og nem
 adgang til både City og lufthavnen


- Fælles kantine


- Ventilationssytem med køl, der skaber et godt indeklima


- Gode parkeringsforhold og mulighed for at leje p-plads for 1.000 kr./ md. 


- Lejemålet overtages istandsat og indrettet efter nærmere aftale mellem lejer
 og udlejer

LIGNENDE EJENDOMME