bliv ringet op

Kontor

Sydhavnsgade 16, 2450 København SV

BELIGGENHED

Den moderne ejendom er centralt beliggende i Sydhavnen i et af Københavns mest  profilerede domicilområder, hvor ejendommen har en lang række store, internationale virksomheder og Ålborg Universitet som naboer.

Det markante flerbrugerhus har en optimal eksponering med mere end 50.000 forbipasserende bilister, der hver dag benytter en af Københavns mest trafikerede indfaldsveje i Sydhavnen.

Der er gode tilkørselsforhold og nem adgang til City, motorvej og lufthavnen og gåafstand til både s-tog og metrostation. Havnebus 904 sejler fra Nyhavn til Sluseholmen, og der er planlagt metrostation ved Mozarts Plads i 2024.


EJENDOMMEN

Det attraktive flerbrugerhus er delvist udlejet til Mercedes-Benz CPH, men der er ledige kontorer på 1. og 2. sal, hvor der er rummelige og lyse lokaler med effektive arealer, som kan skræddersys efter ønske.

Lejemålene kan indrettes som åbne landskaber eller i sektioner, og der er etableret indbygget kabel- og strømforbindelse til hver kontorplads. Der er installeret ventilationssystem med udluftning og køl, så der skabes et godt indeklima. På hver etage findes flere mødelokaler samt tekøkken.

Ejendommens lejere har adgang til fælles kantine og tagterasse. Der er en trappeopgang med adgang fra bagsiden af ejendommen samt flere elevatorer. Til kontorlejemålet hører en rummelig parkeringsplads med i alt 53 ledige pladser i kælder og på terræn, hvilket er et særsyn så tæt på byens centrum.


LEJEMÅL

- Moderne og lyse lejemål med elevator på 1.200 m² og 1.623 m² eller samlet 2.823 m²

- Imponerende ejendom med central placering ved motorvejsnet og nem
  adgang til både City og lufthavnen


- Fælles kantine og adgang til tagterrasse


- Ventilationssytem med køl, der skaber et godt indeklima


- Gode parkeringsforhold og mulighed for at leje p-plads for 1.000 kr./ md. 


- Lejemålet overtages istandsat og indrettet efter nærmere aftale mellem lejer
  og udlejer

LIGNENDE EJENDOMME