bliv ringet op

Kontor

Strandgade 4B, 1. sal, 1401 København K

BELIGGENHED

Ejendommen har en charmerende beliggenhed på Christianshavn. Nærmiljøet er rigt på rekreative åndehuller, som især er præget af nærheden til vandet og de  mange frie grønne arealer.

Christianshavn byder desuden på mange butikker, cafeer og restauranter.
Placeringen er meget central med kort afstand til motorvejsnettet samt til Øresundsbroen. Der er gode offentlige trafikforbindelser fra Torvegade (ca. 300 m fra ejendommen) i form af busser og Metro. Kongens Nytorv er beliggende kun ét metrostop fra Christianshavn, og Københavns Lufthavn ligger ligeledes på den direkte metrolinje.

EJENDOMMEN

Flot hvidpustet ejendom med mange smukke detaljer. Det er uvist, hvornår denne klassiske ejendom oprindelig blev opført, og hvem der byggede den. Men i  1680’erne blev bygningen sat i stand, formentlig ved en større ombygning, da den omtales som en ’ny opbygget’ gård. 

Sin særlige berømmelse hentede bygningen i årene 1829-1840 da Grundtvig var beboer af tredje etage. Efter gradvise ændringer blev huset i 1839 forhøjet til fire etager og fremtræder i dag stort set som dengang. Ejendommen har et herskabligt udtryk med palævinduer, parketgulve og højloftede en suite rum. 

Ejendommen deler port med den smukke gule pakhusbygning og medvirker til et yderst repræsentativt indretningsparti.

LEJEMÅL

Charmerende kontorlejemål fordelt på forhus og sidehus. Lejemålet har flotte palævinduer, plankegulve og massive sildebensparket. I loftet ses en flot stuk og på væggen smukke vægpaneler. I det hele taget et lejemål med mange skønne og fine detaljer.

Lejemålet har thekøkken samt toiletter, hvor det ene er med brus. Den gode loftshøjde medvirker til at rummet lyse og rummelige kontorer. Der er mulighed for leje af 1 parkeringsplads samt kælderrum. Lejemålet overtages nyistandsat.

LIGNENDE EJENDOMME