bliv ringet op

Kontor

Strandgade 4, 3. og 4. sal, 1401 København K

BELIGGENHED

Ejendommen har en charmerende beliggenhed på Christianshavn. Nærmiljøet er rigt på rekreative åndehuller, som især er præget af nærheden til vandet og de mange frie grønne arealer. Christianshavn byder desuden på mange butikker, cafeer og restauranter.
Placeringen er meget central med kort afstand til motorvejsnettet samt til Øresundsbroen. Der er gode offentlige trafikforbindelser fra Torvegade (ca. 300 m fra ejendommen) i form af busser og Metro. Kongens Nytorv er beliggende kun ét metrostop fra Christianshavn, og Københavns Lufthavn ligger ligeledes på den direkte metrolinje.

EJENDOMMEN

Ejendommen kaldes ’Det Gule Pakhus’ og blev opført i tre etager i 1783 på vegne af agent Bertel Maden. I 1873 blev bygningen forhøjet til fem etager.
I 1980’erne blev ejendommen renoveret og bruges i dag til kontorer, indrettet i en kombination af storrum og enkeltmandskontorer. Ejendommen er fredet.

Midt for ejendommen, er det gamle hejsetårn, hvor varer blev bragt ind og ud af pakhuset.

LEJEMÅL

Adgang til lejemålet sker via smuk port med trappeopgang og elevator direkte op i lejemålet.
Fra receptionsområdet på 3. sal er der via intern trappe adgang til 4. sal. Lejemålet er i dag indrettet med receptionsområde, mødelokaler og enkelt-/tomandskontorer på 3. sal, 4. sal er indrettet med kontorer, mødelokaler, samt kantine med spiseplads. De fleksible lokaler er adskilt med glasvægge, hvilket giver et godt lysindfald og rummelighed i lejemålet.

Indretning af lejemålet sker samarbejde med ny kunde i lejemålet med respekt for den gamle pakhusstil.

Der er mulighed for at leje parkeringspladser i gården eller i den nærliggende parkeringskælder.

LIGNENDE EJENDOMME