bliv ringet op

Kontor

Søren Nymarks Vej 4, 1., 8270 Højbjerg

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Aarhus i Højbjerg tæt på Ring 02 (Ringvej Syd) og motorvejstilslutningen til E45 (Aarhus Syd Motorvejen).

Kvarteret er et område under udvikling med mange aktivitetssteder, herunder golf, Savværket, Proshop, Dansk Supermarked og flere e-commerce virksomheder. Der er tale om et område med liv og fremdrift.

Området har igenem de senere år oplevet god efterspørgsel fra større virksomheder pga. den gode beliggenhed.


EJENDOMMEN

Der er ved ejendommen en vederlagsfri parkeringsplads, hvor kommende lejer har mulighed for at benytte 3-4 pladser eller et antal pladser efter aftale.

Ejendommen er indrettet som flerbrugerejendom, hvor Østjyllands Brandvæsen er de primære lejere. Der er i ejendommen fællesarealer, herunder fælles køkken og toiletter.


LEJEMÅL

Lejemålene er beliggende på 1. sal og entreres via fælles trappeopgang. Der er på 1. salen, udover kontorlokaler, to fælles toiletter, et teknikrum samt et mindre køkken.

Lejemålenes tilsammen ca. 234  er fordelt på fire separate lokaler samt på fællesarealerne. Det er muligt at leje lokalerne samlet eller enkeltvis efter aftale.

Der er i lejemålet et godt lysindfald og hvidmalede vægge.

LIGNENDE EJENDOMME