bliv ringet op

Kontor

Søndergade 44, 3., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Med kontorlejemålets centrale beliggenhed, lige ved Strøget og stormagasinet Salling, er lejemålet omgivet af bylivet, herunder de mange hyggelige caféer og restauranter i Aarhus C.

Der er i området optimale parkeringsmuligheder, hvor blandt andet p-husene på Telefontorvet og Sallings P-hus kan nævnes. Herudover er ejendommen beliggende i et knudepunkt for den offentlige transport, hvor de fleste buslinjer til og fra Aarhus passerer gennem Busgaden, Park Allé eller forbi Aarhus Hovedbanegård, som ligger få minutters gang fra lejemålet, og hvor også tog og Letbane gør det nemt at komme til og fra det centrale Aarhus.


EJENDOMMEN

Kontorlejemålet er beliggende i en markant rødstensejendom på hjørnet af Søndergade (Strøget) og Østergade i Aarhus C. Ejendommen, der er opført i 1946, har tagdækning af tegl og store vinduespartier, som giver et godt lysindfald i lokalerne.

Adgang til lejemålet sker fra Søndergade, hvor der er både trappeopgang og elevator.

Ejendommen har tidligere været anvendt til pengeinstitut senest for Nordea Bank. Øvrige lejere i ejendommen er erhvervslejere, hvor der blandt andet kan nævnes Infomedia, advokater samt Matas A/S, som med deres nye flagship-store, er lejer af stueetagen.


LEJEMÅL

Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med enkelte mindre kontorer/mødelokaler.

Lejemålets store mødelokale er indrettet med en foldevæg, som muliggør opdeling af rummet i to mindre enheder. Opdelingsmuligheden sikrer en effektiv arbejdsplads for medarbejderne.

Herudover er der et mindre køkken samt printerrum.

Med lejemålets store vinduespartier får kommende lejer et lyst lokale med god udsigt over byen. Der er tilmed ventilation og punktkøl i lejemålet, hvilket sikrer et behageligt indeklima.

Lejemålet fremstår med hvidmalede vægge og flisegulvtæppe og egner sig godt til alle typer kontorformål.

LIGNENDE EJENDOMME