bliv ringet op

Kontor

Skøjtevej 11, 2770 Kastrup

BELIGGENHED

Skøjtevej 11 er fordelagtig placeret med Københavns Lufthavn og motorvejen tæt på ejendommen.
Infrastrukturen i området er god ift. offentlig transport med kun 650 meter til Kastrup Metro og 1 km  til Københavns Lufthavn Station med Metro og regionaltog. 50 meter fra ejendommen er der buslinje, til metrostation og resten af København.  Der er 350 meter til E20 motorvejen, 15 min. til Rådhuspladsen og 15 min. til Sverige.

EJENDOMMEN

Skøjtevej 11 er en velbeliggende ejendom med en blanding af lager, retail- og kontorlejemål. Ejendommens stueetage består af et mindre lager samt butikken Bottle Shop. 
Ejendommens kontorlejemål er beliggende på 1. sal og har havudsigt og fint kig til resten af området.
På siden af ejendommen er der omkring 25 parkeringspladser som følger med lejemålet.  

LEJEMÅL

Kontorlejemålet på 292 m² er placeret på 1. sal. Det består af et storrum med masser af indretningsmuligheder samt to mindre cellekontorer som også kan benyttes til mødelokaler. Den gode planløsning giver mulighed for at indrette mange arbejdspladser og udnytte alle kvadratmeter.  
Der er tekøkken med alle nødvendigheder samt to toiletter i lejemålet og et gæstetoilet i opgangen. Lejemålet har en stor vinduesfacade og ovenlysvinduer som giver optimalt lysindfald i hele lejemålet.  
Til lejemålet følger et parkeringsareal på 486 m² og er en god mulighed for enten at tilbyde medarbejderne parkeringsmuligheder, gæsteparkering eller bruge arealet til firmabiler eller andre parkerings- eller opbevaringsbehov.    

LIGNENDE EJENDOMME