bliv ringet op

Kontor

Skelbækgade 2 - 4, 5.th, 1717 København V

BELIGGENHED

Skelbækgade er en lille gade på Vesterbro i København, som forbinder Søndre Boulevard med Ingerslevsgade og fortsætter til Dybbølsbro Station. Gaden afgrænser Kødbyen, som har gennemgået en kæmpe forvandling de seneste par år.

I nabolaget findes blandt andet det hippe kontorfælleskab SOHO, designlaboratoriet SPACE 10 samt et væld af gallerier, restauranter og
barer. 

Ejendommen er beliggende tæt på offentlig transport med både bus, Metro og S-tog i gåafstand. Derudover er der kun et par minutters kørsel fra flere indfaldsveje.

EJENDOMMEN

Flot og markant ejendom beliggende på hjørnet af Skelbækgade og krydset Sønderboulevard/Halmtorvet med udsigt over Kødbyen. WeWork har lejet etagerne nedenunder.

Trappeopgangene fremstår med stentrapper i terrazzo og har elevator. De store glaspartier sørger for et godt lysindfald, og med den centrale placering, er man tæt på det hele.

Der er mulighed for 1 times gratis parkering i Kødbyen, timebetaling på gadeplan eller leje p-pladser i p-kælderen overfor. Der er desuden gode parkeringsmuligheder for dem der ankommer på cykel.

LEJEMÅL

  • Super lækkert og moderne lejemål med udsigt over kødbyen
  • De store vinduespartier gør, at man får et godt lysindfald i hele lejemålet og kan nyde udsigten over bydelens tage Lejemålet egner sig godt til storrumskontorer, men kan let deles op i mindre kontorer
  • Den gode loftshøjde får lejemålet til at fremstå større

LIGNENDE EJENDOMME