bliv ringet op

Kontor

Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S

BELIGGENHED

Mikado House har en optimal beliggenhed tæt ved Islands Brygge, Københavns Universitetskvarter og tæt på centrum med 2,5 km til Rådhuspladsen.

Her er man nabo til DR-Byen og Nordeas nye domicil. Området er præget af et skønt miljø med kanaler med tilhørende terrasser og udeliv om sommeren.
Nem adgang til motorvejsnettet, lufthavnen og Øresundsbroen.

Der er flere buslinjer og kun 650 meter til DR Byens Metrostation og 700 meter til Islands Brygge Metrostation. Metroturen til Nørreport tager kun 5 minutter.

EJENDOMMEN

Mikado House er et professionelt og topmoderne flerbrugerkontorhus, hvor ambitionen med indretningen har været at skabe de ultimative rammer for networking, vidensdeling og synergiskabende fællesskaber.

Huset er opført som en V-formet bygning med et imponerende atrium indeholdende uformelt arbejdsområde, intern cafe, mødelounges, touch down pladser og et topmoderne fælles mødecenter.

De 5 øverste etager i Mikado House er indrettet med kontorlejemål af varierende størrelse. I stueetagen er der en fantastisk  personalerestaurant uden offentlig adgang samt en dagligvarebutik, fitnesscenter og Ismageriet.

Caféen i atriummet søger for friskpresset juice og kaffe i mange forskellige  variationer, samt frisbagt morgenbrød og sandwich til yderst overkommelige priser.
P-pladser i kælderen kan lejes for kr. 1.650 pr. mdr.

LEJEMÅL

Det ledige lejemål er beliggende på 4. sal og 5. sal og er hhv. 802 m² og
816 m².
Lejemålene kan indrettes meget fleksibelt med både storrum, kontorer, stillerum, mødelokaler, hotspots og loungeområder. Endelig indretning af lejemålet sker efter den kommende kundes ønsker og behov.

Når medarbejderne skal have frokost, foregår det i husets lækre personalerestaurant. Som følge af den fælles personalerestaurant og det fælles mødecenter i ejendommen, giver det ekstra god plads i selve lejemålene til indretning af arbejdspladser m.v.

Lejemålene har en fantastisk udsigt over området og byen.

Der er ventilation og køling i lejemålene hvilket giver et godt indeklima.

LIGNENDE EJENDOMME