bliv ringet op

Kontor

Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S MIKADO HOUSE

BELIGGENHED

Mikado House har en optimal beliggenhed tæt ved Islands Brygge, Københavns Universitetskvarter og tæt på centrum med blot 2,5 km til Rådhuspladsen.

Her er man nabo til DR-Byen og Nordea. Området er præget af et skønt miljø med kanaler med tilhørende terrasser og udeliv om sommeren.
Der er nem adgang til motorvejsnettet, lufthavnen og Øresundsbroen. Og der er flere buslinjer i nærheden og kun 650 meter til DR Byens metrostation og 700 meter til Islands Brygge metro. Metroturen til Nørreport station tager kun 5 minutter.

EJENDOMMEN

Mikado House er et professionelt og moderne flerbrugerkontorhus med fælles mødelokaler, hvor ambitionen med indretningen er at skabe de ultimative rammer for netværk, vidensdeling og synergiskabende fællesskaber.

Huset er opført som en V-formet bygning med et flot atrium, der inviterer til et uformelt arbejdsområde, café, loungeområder og touch-down pladser.

De 5 øverste etager i Mikado House er indrettet med kontor i varierende størrelser.

I stueetagen er der en fantastisk personalerestaurant, fitnesscenter og Ismageriet. Caféen i det åbne atrium sørger for friskpresset juice og kaffe i mange forskellige variationer, friskbagt morgenbrød og sandwichens til yderst overkommelige priser.

P-pladser i kælderen kan lejes for kr. 1.650 pr. måned.


LEJEMÅL

De ledige lejemål ligger på 3. sal på 1.002 m² og 4. sal, hvor der er mulighed for at leje 802 m², 869 m² eller hele 4. sal på 1.671 m². Der er desuden mulighed for at leje 3. og 4. sal som et samlet lejemål på 2.673 m².
Lejemålene kan indrettes meget fleksibelt med både storrumskontorer, mindre kontorer, stillerum, mødelokaler, hotspots og loungeområder. Endelig indretning af lejemålet sker efter den kommende kundes ønsker og behov og efter aftale med udlejer.
Frokosten kan nydes i husets fantastiske personalerestaurant, hvor der hver dag serveres en lækker menu. Da både restaurant og mødecenter er fælles, giver det ekstra god plads i selve lejemålene til indretning af arbejdspladser.
Lejemålene har en fantastisk udsigt samt ventilation og køling, hvilket giver et godt indeklima. I forbindelse med nyudlejning bliver lamperne skiftet til nye LED-lamper.

LIGNENDE EJENDOMME