bliv ringet op

Kontor

Rued Langgaards Vej 6-8, 3. sal, 2300 København S MIKADO HOUSE

BELIGGENHED

Mikado House har en optimal beliggenhed tæt ved Islands Brygge, Københavns Universitetskvarter og tæt på centrum med 2,5 km til Rådhuspladsen.
Her er man nabo til DR-Byen og Nordeas nye domicil. Området er præget af et skønt miljø med kanaler med tilhørende terrasser og udeliv om sommeren.
Nem adgang til motorvejsnettet, lufthavnen og Øresundsbroen. Der er flere buslinjer og kun 650 meter til DR Byens Metrostation og 700 meter til Islands Brygge Metrostation. Metroturen til Nørreport tager kun 5 minutter.

EJENDOMMEN

Mikado House er et professionelt og topmoderne flerbrugerkontorhus, hvor ambitionen med indretningen har været at skabe de ultimative rammer for networking, vidensdeling og synergiskabende fællesskaber.
Huset er opført som en V-formet bygning med et imponerende atrium indeholdende uformelt arbejdsområde, intern cafe, mødelounges, touch down pladser og et topmoderne fælles mødecenter.
De 5 øverste etager i Mikado House er indrettet med kontorlejemål af varierende størrelse. I stueetagen er der en fantastisk personalerestaurant uden offentlig adgang samt en dagligvarebutik, fitnesscenter og Ismageriet.
Caféen i atriummet søger for friskpresset juice og kaffe i mange forskellige variationer, samt friskbagt morgenbrød og sandwichens til yderst overkommelige priser. 
P-pladser i kælderen kan lejes for kr. 1.650 pr. mdr.

LEJEMÅL

Det ledige lejemål er beliggende på 3. sal og udgør 859 m² med mulighed for at leje yderligere 160 m², således at lejemålet bliver 1.019 m² i alt.

Lejemålet kan indrettes meget fleksibelt med både storrum, kontorer, stillerum, mødelokaler, hotspots og loungeområder. Endelig indretning af lejemålet sker efter den kommende kundes ønsker og behov.

Når medarbejderne skal have frokost, foregår det i husets  lækre personalerestaurant. Som følge af den fælles personalerestaurant og det fælles mødecenter i ejendommen, giver det ekstra god plads i selve lejemålet til indretning af arbejdspladser m.v. 

Lejemålet har en fantastisk udsigt over området og byen. 

Der er ventilation og køling i lejemålet og dermed et godt indeklima for medarbejderne.

LIGNENDE EJENDOMME