bliv ringet op

Kontor

Roskildevej 14, 2620 Albertslund

BELIGGENHED

God og synlig beliggenhed direkte ud til en af Københavns mest trafi kerede indfaldsveje, Roskildevej.

Den synlige beliggenhed giver gode eksponeringsmuligheder for en kommende lejer. Her passerer ca. 35.000 bilister hver dag.

De korte køretider til hele Storkøbenhavn via motorvejsnettet har ydermere skabt et eftertragtet erhvervsområde og vækstmiljø, der tæller adskillige veletablerede virksomheder herunder, COOP, Black & Decker, BOSE, Renault og Brdr. AO.


EJENDOMMEN

Flot synlig ejendom med masser af p-pladser (50 stk.), fl ot facade og indgangsparti mod Roskildevej. Her er optimale muligheder for skiltning på både ejendom og helt ud til Roskildevej.


LEJEMÅL

Lejemålet udgør i alt 1.255 m² med yderligere mulighed for at leje 400 m² i højloftet tør kælder med direkte udgang til terræn. Kontorarealet i stueetagen udgør 815 m² i alt og på 1. sal 440 m² i alt.

Man kommer ind af et fl ot indgangsparti med god plads til reception og lounge. Herfra er der trappe til det åbne kontor på 1. sal med masser af lysindfald og gode muligheder for opdeling af denne.

I stueetagen forefi ndes der også rigtig gode kontorer, både åbne og med kontorer/møderum. Her forefi ndes endvidere en kantine med tilhørende anretterkøkken. Arealet i kantinen er også meget anvendeligt til brug for større møder/konference. Her er også udgang til god afskærmet terrasse, hvor sommeren kan nydes. I stuen forefi ndes der badefaciliteter.

Alt i alt en ejendom med fantastisk synlighed, mange p-pladser og ikke mindst rigtig gode indretningsmuligheder.

LIGNENDE EJENDOMME