bliv ringet op

Kontor

Rahbeks Allé 21, 1801 Frederiksberg C

BELIGGENHED

Den historiske ejendom er beliggende i rolige omgivelser på Rahbeks Allé, som ligger på grænsen mellem Frederiksberg og det trendy Vesterbro med Søndermarken og Frederiksberg Have lige om hjørnet.

Carlsberg Byen er nærmeste nabo med sit pulserende liv med nye boligejendomme, kontorer, gode indkøbsmuligheder samt gode restauranter og caféer. Der er ligeledes kort afstand til både Vesterbrogade og Gammel Kongevej, som også byder på et væld af forretninger og caféer.

Carlsberg S-tog station og Frederiksberg Allé Metro ligger blot 800 meter væk, og der er også adgang til mange busforbindelser som kører på tværs af byen.


EJENDOMMEN

Vel nok en af de smukkeste ejendomme på Frederiksberg. Ejendommen, der er fredet, har de senere år været hovedkontor for tøjdesignvirksomheden By Malene Birger A/S.

Fredningen af ejendommen betyder, at den er fritaget for ejendomsskatter, hvorfor driftsudgifterne er lave. Ejendommen er opført i røde og gule mursten og er inspireret af arkitekturen fra italiensk renæssance med facadedekorationer af kalksandsten. Bygningen er udformet som et H, hvor tværbjælken udgør facaden mod gaden, hvor de to ben omfavner haven bag ejendommen.

Haven til ejendommen er helt fantastisk med gamle buske og træer. Man kan ikke undgå at blive betaget af haven uanset årstiden.


LEJEMÅL

Den smukke ejendom overtages nyistandsat med en god fordeling af større og mindre rum, som giver mulighed for en fleksibel indretning af både storrumskontorer, mindre kontorer, mødelokaler eller eventuelt et showroom.

Det højloftede kontordomicil har et flot lysindfald fra de store vinduer, som giver et godt arbejdsklima. Kontorerne er fordelt på hhv. stueplan, 1. og 2. sal, hvor flere af rummene er indrettet med lyse parketgulve og med kig til den smukke have.

Der er produktionskøkken i ejendommen, hvor der er mulighed for at indrette spiseafdeling i de tilstødende lokaler. I de varme måneder kan frokosten nydes i den fantastiske have.

Der er nem parkering på ejendommen med 40 p-pladser.

LIGNENDE EJENDOMME