bliv ringet op

Kontor

Overgaden Neden Vandet 9A, 4. sal, 1414 København K

BELIGGENHED

Ejendommen har en charmerende beliggenhed på Christianshavn.
Nærmiljøet er rigt på rekreative åndehuller, som især er præget af nærheden til vandet og de mange frie grønne arealer.

Christianshavn byder desuden på mange butikker, cafeer og restauranter.
Placeringen er meget central med kort afstand til motorvejsnettet samt til Øresundsbroen. Der er gode offentlige trafikforbindelser fra Torvegade (ca. 300 m fra ejendommen) i form af busser og Metro. Kongens Nytorv er beliggende kun ét metrostop fra Christianshavn, og Københavns Lufthavn ligger ligeledes på den direkte metrolinje.

EJENDOMMEN

Ejendommen er oprindeligt opført til B&W, og var i en lang årrække anvendt til personalefaciliteter såsom kantine, omklædning og bad til de mange ansatte på værkstederne. I starten af 1990’erne blev ejendommen totalrenoveret og fremstår i dag som en moderne kontorejendom tilpasset i det Christianshavnske miljø.

Adgang til ejendommen sker via indgangsparti, med niveaufri adgang, hvorfra der er trappe og personelevator til samtlige etager. Indgangspartiet har flotte klinkebelagte gulve og store dobbelte glasdøre, som skaber lys og åbenhed. Mulighed for leje af 2 parkeringspladser i p-kælder, til 1.450 kr. pr. plads pr. måned.

Der er udover er der også mulighed for parkering på omkringliggende
gader og p-huse.

LEJEMÅL

Moderne og funktionelt kontorlejemål i den særlige og hyggelige  atmosfære på Christianshavn.

Lejmålet ligger på 4. sal og kan indrettes med en fordeling af storrum  med op til 20-26 arbejdspladser samt to-tre mødelokaler. Stort og lyst køkken.

Lejemålet overtages nyistandsat, og indrettes efter kundens ønsker i samarbejde med udlejer.

LIGNENDE EJENDOMME