bliv ringet op

Kontor

Oslo Plads 2, 2100 København Ø

BELIGGENHED

Østerport II har en eftertragtet beliggenhed tæt på byens centrum, grønne områder, Ambassadekvarteret og Nordhavnen.

Kort sagt den bedste beliggenhed for virksomheder, som søger en af byens bedste adresser med høj synlighed og signalværdi, og som påskønner den naturlige integration i byens liv mellem Kongens Nytorv og det indre Østerbro.

Placeringen ved siden af Østerport Station giver desuden perfekte muligheder for brug af offentlige transportmidler såvel som biler, idet der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen.

EJENDOMMEN

Østerport II er i kraft af en af landets førende tegnestuer - KHR Architectures sikre streg - blevet til et smukt og levende hus. Det har  fantastiske arkitektoniske rammer, der udadtil tager hensyn til kvarterets historiske bebyggelser og grønne områder, og indadtil skaber
en enestående oplevelse for husets brugere. Indenfor er der skabt et unikt rum, der tjener som lounge og kreativt miljø, og med facaden får bygningen store panoramavinduer, så alle lejere får en fantastisk udsigt over Kastellet, Marmorkirken og flere af byens ikoniske bygninger.

LEJEMÅL

De bedste rammer giver de bedste medarbejdere. Derfor er alt skabt med fokus på moderne virksomheders behov for at tilbyde deres medarbejdere en spændende og dynamisk hverdag.
Og med beliggenhed på Oslo Plads ved Østerport er pulsen høj, men transporttiden lav.
Østerport II er gennemtænkt fra kælder til kip – med inspiration på alle niveauer.
Der er pt. 1.100 m2 - 5.309 m2 ledigt. *13.500 m2 allerede udlejet.

LIGNENDE EJENDOMME