bliv ringet op

Kontor

Østergade 4, 4, 1100 København K

BELIGGENHED

Du får ikke en mere central beliggenhed i indre København. Du har alt hvad hjertet begærer lige uden for døren, med adresse midt på Danmarks største shopping strøg og med et væld af caféer og spisesteder inden for kort afstand. 
Du har både Magasin, Hotel D’Angleterre, Det kongelige Teater samt hyggelige Nyhavn som tætte naboer. Ligeledes kommer du hurtigt ind og ud af byen med Metro, hvorfra du hurtigt kobles til diverse S-togslinjer hvad enten du skal videre syd eller nord for København. 

EJENDOMMEN

Lejemålet er beliggende i en smuk ejendom fra 1860 med mange flotte detaljer. 
Adgang til lejemålet sker via et præsentabelt indgangsparti med flot trappeopgang. Kontoret har en flot udsigt fra lejemålet over Kgs. Nytorv med kig til Det Kongelige Teater. 
Ejendommen ligger blot 100 meter fra Kongens Nytorv Metro, som gør det nemt at komme til og fra arbejde med offentlig transport. Lufthavnen kan nås på kun 14 min. med en direkte metrolinje. 
Kommer du eller dine medarbejdere i bil til arbejde, er der flere P-huse i kort afstand til ejendommen, hvor det er muligt at leje P-pladser. Her kan bl.a. nævnes; P-huset ved Gammel Mønt, Illum eller Magasin. 

LEJEMÅL

Meget charmerende lejemål på 148 m², som fremstår lyst og åbent og er indrettet med større og mindre kontorer. Trods de skrå vægge i lejemålet, er der flere kviste, som gør det nemt at indrette sig ved vinduerne og giver et godt udsyn til det pulserende liv på gågaden.
De malede trægulve, i kombination med mørke gulvtæpper, gør lejemålet pænt og præsentabelt. Det lejede areal fremstår indflytningsklart med nymalede vægge, smukke fyldningsdøre og nye tæpper.
Der er et mindre køkken med køleskab og opvaskemaskine samt pænt badeværelse med separat bruseniche. 

LIGNENDE EJENDOMME