bliv ringet op

Kontor

Østergade 23-29, 3. th., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Lejemålet er beliggende med en attraktiv placering på en sidegade til Søndergade (Strøget). Med lejemålets centrale beliggenhed er der ikke langt til byens mange hyggelige cafeer og restaurant, samt midtbyens andre faciliteter.
Af offentlige transportmuligheder kan nævnes både bus, tog og Letbane, som kan nås ingen for få minutters gang fra lejemålet.
Der er gode parkeringsmuligheder, idet Sallings P-Hus ligger i samme bygning. Her er der mulighed for parkering til kommende lejers kunder/gæster, og der er herudover mulighed for at købe abonnementskort til brug for lejers medarbejdere.

EJENDOMMEN

Adgang til lejemålet sker fra Østergade, hvor der er fælles trappeopgang med de øvrige lejere. 
Der er tilmed direkte adgang fra parkeringskælderens 3. sal til lejemålet.
Af øvrige lejere i bygningen kan nævnes en speciallæge, advokater, Fjällräven og andre kontorlejere.
Ejendommen fremstår velvedligeholdt og præsentabel og er professionelt administreret.

LEJEMÅL

Kontorlejemålet, på 104 m², er beliggende på ejendommens 3. sal.
Lejemålet fremstår med hvidmalede vægge og lyse trægulve. Der er sikret en god akustik i lejemålet, idet der er opsat akustiklofter.
Lejemålet er indrettet som et åbent storrumskontor med et tilhørende mødelokale med et teknik-/depotrum. Der er herudover et mindre tekøkken og toiletfaciliteter.
Der er ovenlysvinduer i lejemålets bagerste del længst fra vinduerne mod Østergade. På den måde opnår en kommende lejer dagslys i hele lejemålet.
Lejemålet egner sig godt til den lidt mindre virksomhed, som ønsker en yderst central beliggenhed i midtbyen.

LIGNENDE EJENDOMME