bliv ringet op

Kontor

Østbanegade 121, 2100 København Ø TIETGENS HAVE

BELIGGENHED

VED PORTEN TIL NORDHAVN
Tietgens Have er beliggende på en af byens bedste placeringer på Østerbro med Nordhavn Station som nærmeste genbo og få minutters gang til Nordhavn Metro.
Nordhavnsområdet er i rivende udvikling, og der er kommet mange gode restauranter og butikker til samt gode indkøbsmuligheder. Det trendy Århusgade kvarter og sprudlende havnemiljø på Nordhavn ligger lige uden for døren, så du nemt kan tage dine forretningsforbindelser med på cafe eller restaurant.
Søger du noget aktivt før eller efter din arbejdsdag, kan du springe i vandet eller dyrke motion på ejendommen eller f.eks. på Konditaget Lüders. Repeat Fitness ligger i ejendommen, så der er mulighed for at træne fra klokken 05.00-23.00.
Den nye Nordhavnstunnel giver nemt adgang til og fra motorvejsnettet.

EJENDOMMEN

KONTORER I NORDISK STIL
De nye lejere kan glæde sig til hyg­gelige, store haver mellem de 5 delvist sammenhængende bygninger, som gør det nemt at tage en pause eller et uformelt møde. 
Ejendommens hjerte er atriummet, hvor man kan trække hen for at hænge ud, arbejde uformelt eller benytte de lækre mødelokaler.
Fra atriet er der direkte adgang til personalerestauranten som skal drives af en kendt restauratør, så frokosten bliver dagens højdepunkt. Der vil være mulighed for at tilkøbe morgenmad, take-away aftensmadspakker samt mødeforplejning. Større firma- og kundearrangementer kan også afholdes i atriummet.
Ejendommen har egen p-kælder med særdeles gode parkeringsforhold. Der er kælderarealer og deptotrum fra 10-250 .
Udlejer gennemrenoverer ejendommen, herunder ved etablering af et nyt ventilationssystem. I den forbindelse forventes det kommende energimærke at blive til kategori B.

LEJEMÅL

LÆKRE MATERIALER OG GODT INDEKLIMA
Kontorene istandsættes efter helt nye 2021 standarder, hvor indeklima er i fokus, og lejemålene bliver udført i lækre materialer i skandinavisk stil.
Designet er udarbejdet af førende arkitekter i New Nordic design med massive egetræsgulve, Invita køkkener, Troltex lofter og mødelokaler, hvor akustikken er i top. Kontorerne udstyres med synlige spirorør til køl og ventilation med komfortkøl samt en behagelig belysning. 
Ankomstpladsen forskønnes med ny beplantning inspireret af den nordiske tundra. Og der anlægges nyt trappelandskab med integreret belysning og elevator.
Udlejer har fokus på FN’s 17 verdensmål, og de forhold, der er vigtige at implementere i lejemålene og på ejendommen som eksempelvis affaldssortering, bekæmpelse af madspild og brug af økologiske fødevarer. 

LIGNENDE EJENDOMME