bliv ringet op

Kontor

Ørestads Boulevard 73, 2300 København S WINGHOUSE

BELIGGENHED

Winghouse ligger i Øresundsregionens mest attraktive knudepunkt, således det er let at komme hertil, uanset hvilket transportmiddel dine medarbejdere eller forretningsforbindelser benytter.

Der er kun få minutter til lufthavnen og motorvejen, hvilket giver en god nærhed til dine internationale kunder og samarbejdspartnere.


EJENDOMMEN

Winghouse er en moderne kontorejendom tegnet af Henning Larsen Architects. Ejendommen henvender sig til visionære virksomheder, som ønsker lyse arkitekttegnede lokaler, international atmosfære og en attraktiv beliggenhed i Ørestad.
Ejendommen tilbyder følgende faciliteter:
• Imødekommende og imponerende foyer med bemandet receptionsområde
• Der er mulighed for at leje møde- og konferencefaciliteter med roomservice
• Parkering under ejendommen kr. 1.865 inkl. moms, som drives af By & Havn
• Kantine kr. 55 ekskl. moms pr. person, med direkte adgang til dejlig sydvendt taghave

LEJEMÅL

Der er mange fordele ved at flytte ind i et innovativt kontorkompleks som Winghouse. De lyse og lækre omgivelser giver tilfredse og effektive medarbejdere, og den moderne indretning giver plads til flere medarbejdere på færre kvadratmeter, således du kan få en effektiv udnyttelse af dit lejemål.

Lejemålene tilbyder planløsninger med såvel cellekontorer som storrumskontorer samt store panoramavinduer med skøn udsigt over området. Derudover er der installeret ventilation med køl, som sikre et sundt indeklima.

LIGNENDE EJENDOMME