bliv ringet op

Kontor

Ørestads Boulevard 45, 2300 København S NEST45

BELIGGENHED

Med få minutter til såvel city som lufthavn, er Ørestad placeret centralt i Øresundsregionen og har dermed ikke blot tiltrækningskraft på dygtige medarbejdere i Københavnsområdet, men også på veluddannede medarbejdere fra Skåne.

Der er nem adgang til offentlig transport med både metro, bus og S-tog lige udenfor døren samt blot 5 minutters kørsel til motorvej E20.

Nest 45 har egen parkeringskælder med ca. 300 p-pladser. Herudover findes der p-huse flere steder i Ørestad.


EJENDOMMEN

Nest 45 er et nyt kombineret kontor og hotel placeret centralt i Ørestad ved siden af Bella Center Metrostation og Sweco Danmarks domicil, som blev færdiggjort i 2018. 

Kombinationen af kontor og hotel er med til at skabe et aktivt og pulserende miljø, med liv og services i de fleste af døgnets timer. Kontordelen er på i alt 8.500  og hotellet med i alt 186 værelser. 
Opførelsen af Nest 45 er i fuld gang og Telia har allerede lejet 70 % af arealerne i bygningen til deres 550 medarbejdere. 
Der er således mulighed for at leje de sidste 2.500 m² kontor i bygningens øverste etager med en fantastisk udsigt ud over Amager, som vil være klar til indflytning primo 2023. 
Huset er designet med et inspirerende åbent atrium med bl.a. lounge, kantine og eventområde. 
Lejemålene har god fleksibilitet og kan tilpasses både en traditionel indretning og til aktivitetsbaserede arbejdspladser. 
Det vil være muligt for en lejer at få en synlig eksponering med skiltning mod metroen og Ørestad Boulevard. 
Under bygningen etableres der en fælles parkeringskælder med ca. 300 parkeringspladser.

LEJEMÅL

Nest 45 atriummet er husets omdrejningspunkt med bl.a. Nest Eatery, en kaffebar, loungeområder og uformelle touch down arbejdspladser. Her er der er gode muligheder for både at arbejde, networke og slappe af. Et skønt sted at starte dagen med en croissant og en kop kaffe.

Der er desuden en fleksibel zone med mulighed for opsætning af scene til netværksarrangementer, produktlanceringer eller workshops.  

Adgangsforhold

Speedgates fungerer som adgangskontrol til Nest 45. Der er desuden digitalt tjek-in med Ipad ved indgangen som er tilgængelig 24/7, som byder velkommen og kan anvendes til følgende:

  • Registrering af gæster i bygningen samt besked til medarbejdere om gæster via mail og sms.
  • Vejvisning, som gør det nemt for besøgende selv at finde hen til med- arbejdere, mødelokaler og andre interessepunkter.
  • Print af gæstekort fra standeren ved ankomst og print af p-tilladelse fra standeren ved ankomst.

Services

Nest Eatery sørger for sund og lækker mad. Enten i selskab med dine kollegaer eller til et frokostarrangement med en af dine kunder. Du kan selvfølgelig også bestille mad, brød og delikatesser med hjem.

Nest 45s barista sørger for cafelatten.

En del af atriummet kan enkelt konverteres til eventområde, til foredrag, produktpræsentationer eller eksterne events. Her er der plads til ca. 80 personer.

Der er mulighed for at booke ekstra mødelokaler hos Telia og hotellet ved behov. Større arrangementer med op til 900 deltagere kan bookes i Bella centret, beliggende 5 minutters gang fra Nest 45. Herudover vil der være mulighed for at tilkøbe yderligere serviceydelser af Ibis Styles hotel og serviceoperatøren i Nest 45, herunder:

  • Morgenmad Frugt- og snackleverance
  • Take away food Kaffe i atrium
  • Cykelreparation og service Pakkeservice, pakkehåndtering
  • Værelsesbooking
  • Middag i "chefs corner".

LIGNENDE EJENDOMME