bliv ringet op

Kontor

Nyropsgade 39-43, 1602 København V "Simons Hus"

BELIGGENHED

Simons Hus har en optimal beliggenhed lige imellem Vesterport station og Sankt Jørgens Sø. Der er kun 350 meter til Vesterport, 650 meter til Hovedbanegården og 800 meter til Metroen på Rådhuspladsen.

Området er kendetegnende med sin centrale beliggenhed tæt på offentlig transport samt søerne og brokvartererne lige om hjørnet.

Lige foran ejendommen, findes nedkørsel til stor parkeringskælder, hvor der er muligt at få parkeringsaftale med Q-Park. Pris kr. 2.010 - 3.390 pr. måned.

EJENDOMMEN

I 1971 købte Simon Spies ejendommen, der blev hans hovedkontor, hotel med egen tennisbane samt bar og privat biograf. De seneste år har Nyropsgade 39-43 fungeret som kulturelt samlingssted med Bremen Teater m.fl.

Ejendommen står netop nu foran en ny epoke, og vil den kommende tid blive gennemgribende istandsat ude som inde, således at ejendommen kommer til at fremstå som et nyt og moderne kontorbyggeri med reception, mødefaciliteter, elevatorer, kantine og tagterrasse.
I kælderen etableres cykelparkering og omklædnings- og badeficiliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde,.

LEJEMÅL

Ejendommen er opbygget med søjlekonstruktion, hvilket gør opdeling og indretning yderst effektiv og fleksibel med både storrumskontorer og enkeltmandskontorer.
  • Lejemålene indrettes som storrumskontor eller efter aftale
  • 3-4 mødelokaler/enkeltmandskontorer i sortsprossede glasmoduler
  • Tekøkken på hver etage
  • Trægulve i hele lejemålet (andre løsninger kan drøftes)
  • Synlig ventilation med køl
  • Der opsættes Troldtekt akustiklofter, for at sikre optimalt arbejdsmiljø
  • LED lysarmaturer for at sikre optimalt arbejdslys året rundt

LIGNENDE EJENDOMME