bliv ringet op

Kontor

Nyropsgade 39-43, 1602 København V

BELIGGENHED

Ejendommen Simons Hus har en optimal beliggenhed lige imellem Vesterport Station og Sankt Jørgens Sø med kort gå afstand til Vesterport, Hovedbanegården og metro- stationen på Rådhuspladsen.  
Området er kendetegnet ved det pulserende liv på Vesterbro samt Frederiksbergs attraktioner og hyggelige områder. Derudover er ejendommen centralt beliggende i forhold til offentlig transport og brokvartererne.
Lige ved ejendommen findes der nedkørsel til en stor parkeringskælder, hvor det er muligt at få parkeringsaftale med Q-Park. Priser fra kr. 2.010 - 3.390 pr. måned.

EJENDOMMEN

I 1971 købte Simon Spies ejendommen, der blev hans hovedkontor og hotel med egen tennisbane samt bar og privat biograf. 
Ejendommen bliver gennemgribende istandsat med nye facader og vinduer, som sikrer en optimal energiklasse. Stueetagen omdannes til et moderne fællesområde med bl.a. lounge, reception, café, kantine samt udeservering. Derudover vil der være mulighed for at booke events og møder hos Bremen i deres private dining lokaler eller i teatret. 
Lejemålet på 1. sal har adgang til eget udeareal/terrasse. Og 5.+6. sals lejemålet har egen terrasse samt et stort vinduesparti i tagryggen som kan åbnes. 
Der etableres cykelparkering og omklædnings- og badefaciliteter i kælderen, for dem som cykler eller løber til arbejde.

LEJEMÅL

Ejendommen er opbygget med søjlekonstruktion, hvilket gør opdeling og indretning yderst effektiv og fleksibel med både storrumskontorer og enkeltmandskontorer.

Lejemål fra 785 - 2.991 
• Lejemålene indrettes som storrumskontor eller efter aftale
• 3-4 mødelokaler/enkeltmandskontorer i sortsprossede glasmoduler
• Tekøkken på hver etage
• Trægulve i hele lejemålet (andre løsninger kan drøftes)
• Synlig ventilation med køl
• Troldtekt akustiklofter som sikrer optimalt arbejdsmiljø
• LED lysarmaturer som giver optimalt arbejdslys året rundt
• Elevator fra lobbyområde og direkte til lejemålene

LIGNENDE EJENDOMME