bliv ringet op

Kontor

Nørregade 33, 1165 København K

BELIGGENHED

Fantastisk beliggenhed i hjertet af København, med kun et par minutters gang til Nørreport station, hvorfra der kører Metro, S-Tog, busser, Regionaltog og InterCitytog. 
Ud over de kommercielle fordele ved denne sublime beliggenhed, drager ejendommen også fordel af sin nærhed til de store attraktioner i København samt et stort udbud af hyggelige butikker, cafeer og restauranter.

EJENDOMMEN

Navnet Skt. Petri refererer til naboen - Sankt Petri kirke, som er den ældst bevarede kirke i Københavns indre by. Bygningerne husede oprindeligt KTAS, forgængeren for TDC, og fungerer i dag som moderne kontorer. 
Ejendommen er udlejet til et spændende mix af lejere så som Google, Red Bull, Karnov, IUM og advokatfirmaet Bruun & Hjejle. I det resterende areal tilbydes fortsat mulighed for etablering af mindre kontorenheder i en unik atmosfære med gode p-forhold m.v. 
Der gøres meget ud af at bevare det den unikke historiske arkitektur - blandt andet facadernes høje definition, skulpturer og det spektakulære trappeforløb.

LEJEMÅL

  • Klassisk kontorlejemål på 275 m² i smuk og velvedligeholdt ejendom
  • Kontoret fremstår med en god blanding af storrums- og cellekontorer samt mødelokaler
  • Lejemålet er nyistandsat med nyt tekøkken, toiletter samt nye lyse trægulve. Herudover er der høje paneler, fyldingsdøre og stuklofter
  • Der er en fælles gård hvor der er mulighed for at nyde frokosten
  • Mulighed for leje af p-pladser på terræn eller i p-kælder til hhv. kr. 2.384 og kr. 2.861 pr. måned

LIGNENDE EJENDOMME