bliv ringet op

Kontor

Nørrebrogade 45E, 2200 København N

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Nørrebrogade og Stengade i et af Københavns mest trendy og livlige områder med kaffebarer, caféer og specialbutikker.

Fælledparken og Søerne er indenfor gå afstand, og indre by ligger blot en km derfra.

Der er busstoppested ca. 100 m. fra ejendommen, der kører mod Nørreport med kun 1 stop undervejs.


EJENDOMMEN

Fabriksejendom opført i 1911 og tegnet af Alfred Thomsen. Siden opførelsen har ejendommen været anvendt som snedkerværksted for Rudolf Rasmussen der har drevet møbelsnedkere siden 1869 og er kendt for sine eksklusive designer møbler.

Rudolf Rasmussen Møbelsnedkere blev af Kulturarvsstyrelsen i 2007 udpeget som et ud af de 25 nationale industriminder, der illustrerer den danske industrihistorie i perioden 1840 - 1970.

I ejendommen er der fælles kantine og mødelokaler i flot og rustik stil.

Ejendommen blev nyistandsat i 2016, men det industrielle udseende og dets unikke og originale detaljer er bevaret. På ejendommen er der gårdhaver med borde og bænke, som kan benyttes af lejerne i fællesskab.


LEJEMÅL

Underetage, 195 m²: Lejemålet er istandsat i 2016 under hensyn til ejendommens fredningsstatus, hvor mange af de ældre og unikke detaljer fra ejendommens oprindelse er bevaret. Lejemålet fremstår med rå murstensvægge og gråt webers design gulv og lejemålet er indrettet som storrumskontor med åbent tekøkken, og har et godt lysindfald fra de mange vinduer. Lejemålets vægge er forsynet med omvendt osmose, som sikrer at ydervæggene holdes tørre.

4. + 5. sal, 276 m²: Det hyggelige kontorlejemål på 4+5 sal er istandsat i 2016 og fremstår moderne og lyst med de flotte plankegulve og rå stil. Etagerne er forbundet med interne trappe. Der er nyere toilet og tekøkken i lejemålet

Begge lejemål har fællesfaciliteter som kantine og to fantastiske møderum samt adgang til et hyggeligt gårdmiljø.

LIGNENDE EJENDOMME