bliv ringet op

Kontor

Nørrebrogade 45, 2200 København N

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Nørrebrogade og Stengade i et af Københavns mest trendy og livlige områder med kaffebarer, caféer og specialbutikker. Især Elmegade, Ravnsborggade og Sankt Hans Torv er populære steder, hvor man nemt kan få en kop kaffe, noget at spise eller gode drinks efter arbejde. 

Indre By og Torvehallerne ligger blot en kilometer væk. Og der findes skønne, grønne områder ved Søerne eller Assistens Kirkegården inden for gåafstand.

Der er let adgang til offentlig transport med busser lige ved ejendommen, der kører mod Nørreport med kun et stop undervejs. Der er 800 meter til Nørrebros Runddel metro og 1 kilometer til Nørreport Station, hvor der er både S-tog, metro og busser.


EJENDOMMEN

Fabriksejendom opført i 1911 og tegnet af Alfred Thomsen. Siden opførelsen har ejendommen været anvendt som snedkerværksted for Rudolf Rasmussen, som har drevet møbelsnedkeri siden 1869 og som er kendt for sine eksklusive designer møbler.

Rudolf Rasmussen Møbelsnedkere blev af Kulturarvsstyrelsen i 2007 udpeget som et ud af de 25 nationale industriminder, der illustrerer den danske industrihistorie i perioden 1840-1970. Ejendommen er i dag fredet.

I ejendommen er der fælles kantine og mødelokaler i rå rammer. Ejendommen blev nyistandsat i 2016, men det industrielle udseende og dets unikke og originale detaljer er bevaret. På ejendommen er der gårdhave med borde og bænke, som kan benyttes af lejerne i fællesskab.

Der er få p-pladser på ejendommen og offentlig parkeringsareal bag ejendommen på Stengade.


LEJEMÅL

Nørrebrogade 45C: Underetage 

Underetage/showroom: Højloftet showroom på 181 m², som blev nyistandat i 2016 under hensyntagen til ejendommens fredningsstatus, hvor mange af de ældre og unikke detaljer fra ejendommens oprindelse er blevet bevaret.

Lejemålet har egen indgang samt vareelevator direkte til etagen og kan anvendes til showroom/yoga eller lignende. Lejemålet overtages med flot og råt gulv og rå sandblæste murstensvægge, og der er adgang til fælles kantine samt to møderum.

Nørrebrogade 45E: 4. og 5. sal

Det hyggelige kontorlejemål på 276 m² på 4.+ 5. sal fremstår moderne og lyst med de flotte plankegulve og rå stil. Etagerne er forbundet med intern trappe. Der er nyere toilet og tekøkken i lejemålet.

Lejemålet er indrettet som storrumskontor med et mødelokale på 5. sal. De to store fælles mødelokaler i ejendommen er et godt supplement, når behovet er der.

Lejemålet overtages nymalet og med afslebne, lakerede gulve. Toiletterne fremstår med originalt terrazzogulv.

Et lejemål, hvor arealet kan udnyttes effektivt og som har kant og sjæl. Og når vejret er til det, kan frokosten nydes i gården.

LIGNENDE EJENDOMME