bliv ringet op

Kontor

Nørrebrogade 45E, 2200 København N

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Nørrebrogade og Stengade i et af Københavns mest trendy og livlige områder med kaffebarer, caféer og specialbutikker. Især Elmegade, Ravnsborggade og Sankt Hans Torv er populære steder, hvor man nemt kan få en kop kaffe, noget at spise eller gode drinks efter arbejde. 

Indre By og Torvehallerne ligger blot en kilometer væk. Og der findes skønne, grønne områder ved Søerne eller Assistens Kirkegården inden for gåafstand.

Der er let adgang til offentlig transport med busser lige ved ejendommen, der kører mod Nørreport med kun et stop undervejs. Der er 800 meter til Nørrebros Runddel metro og 1 kilometer til Nørreport Station, hvor der er både S-tog, metro og busser.


EJENDOMMEN

Fabriksejendom opført i 1911 og tegnet af Alfred Thomsen. Siden opførelsen har ejendommen været anvendt som snedkerværksted for Rudolf Rasmussen, som har drevet møbelsnedkeri siden 1869 og som er kendt for sine eksklusive designer møbler.

Rudolf Rasmussen Møbelsnedkere blev af Kulturarvsstyrelsen i 2007 udpeget som et ud af de 25 nationale industriminder, der illustrerer den danske industrihistorie i perioden 1840-1970.

I ejendommen er der fælles kantine og mødelokaler i rå rammer. Ejendommen blev nyistandsat i 2016, men det industrielle udseende og dets unikke og originale detaljer er bevaret. På ejendommen er der gårdhave med borde og bænke, som kan benyttes af lejerne i fællesskab.

Der er parkering i de omkringliggende gader.


LEJEMÅL

Det hyggelige kontorlejemål på 4+5 sal er istandsat i 2016 og fremstår moderne og lyst med de flotte plankegulve og rå stil. Etagerne er forbundet med interne trappe. 

Der er nyere toilet og tekøkken i lejemålet.

Lejemålet er indrettet som storrumskontor med et mødelokale på 5. sal. De to store fælles mødelokaler i ejendommen er et godt supplement, når behovet er der.

Lejemålet overtages nymalet og med afslebne, lakerede gulve. Toiletterne er istandsat, men fremstår ellers med originalt terrazzogulv.

Et lejemål, hvor arealet kan udnyttes effektivt og som har kant og sjæl. Og når vejret er til det, kan frokosten nydes i gården.

Højloftet showroom på 181 m², som blev nyistandat i 2016 under hensyntagen 

til ejendommens fredningsstatus, hvor mange af de ældre og unikke detaljer fra ejendommens oprindelse blev bevaret.

Lejemålet har egen indgang og overtages med flot New Yorker gulv og rå sandblæste murstensvægge.

Lejemålet kan anvendes til showroom/yoga eller lignende. 

Lejer har adgang til fælles kantine samt to møderum.

Der er vareelevator direkte til etagen.

LIGNENDE EJENDOMME