bliv ringet op

Kontor

Nørrebrogade 45D, 4. th., 2200 København N


Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/estatetool.cbre.dk/wp-content/themes/cbre-child/templates/single/estate-single-map.php on line 8

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende på hjørnet af Nørrebrogade og Stengade i et af Københavns mest trendy og livlige områder med kaffebarer, caféer og specialbutikker. Især Elmegade, Ravnsborggade og Sankt Hans Torv er populære steder, hvor man nemt kan få en kop kaffe, noget at spise eller gode drinks efter arbejde.
Indre By og Torvehallerne ligger blot en kilometer væk. Og der findes skønne, grønne områder ved Søerne eller Assistens Kirkegården inden for gåafstand.
Der er let adgang til offentlig transport med busser lige ved ejendommen, der kører mod Nørreport med kun et stop undervejs. Der er 800 meter til Nørrebros Runddel metro og 1 kilometer til Nørreport Station, hvor der er både S-tog, metro og busser.

EJENDOMMEN

Flot fabriksejendom opført i 1911 tegnet af Alfred Thomsen. 

I ejendommen er der fælles kantine og mødelokaler i rå rammer. Ejendommen blev nyistandsat i 2016, men det industrielle udseende og dets unikke og originale detaljer er bevaret. På ejendommen er der gårdhave med borde og bænke, som kan benyttes af lejerne i fællesskab. 

Der er parkering i de omkringliggende gader og mulighed for leje af 1 p-plads på ejendommen til 1.750 pr. måned.


LEJEMÅL

Charmerende lejemål med godt lysindfald, god udsigt og højt til loftet.

Lejemålet er indrettet som storrumskontor med et mødelokale. De to store fælles mødelokaler i ejendommen er et godt supplement, når behovet er der.

Lejemålet overtages nymalet og med afslebne gulve. Toiletterne er istandsat, men fremstår ellers med originalt terrazzogulv.

Et lejemål, hvor arealet kan udnyttes effektivt og som har kant og sjæl. Og når vejret er til det, så kan dørene til den franske altan åbnes.

LIGNENDE EJENDOMME