bliv ringet op

Kontor

Mejlgade 78E, Kld., 8000 Aarhus C

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende centralt i attraktive Mejlgade i Aarhus C. Fra lejemålet er der kort afstand til midtbyens mange faciliteter og det hyggelige latinerkvarter, som byder på en helt speciel atmosfære med shopping og caféer, herunder små unikke specialbutikker. Latinerkvarterets gader er snævre og brostensbelagte og danner rammerne for områdets små butikker og caféer.

Lejemålet er beliggende tilbagetrukket fra Mejlgade i en baggård, som sikrer et stille og uforstyrret kontormiljø.

Af parkeringsmuligheder nær ejendommen kan bl.a. nævnes parkeringskælderen under Navitas. Der er herudover gode muligheder for offentlig transport til lejemålet, idet både Letbanen og flere busser har stoppested tæt ved ejendommen.


EJENDOMMEN

Ejendommen, som er opført i mursten i 1912, har en attraktiv og central beliggenhed.

Lejemålet er beliggende i en kælder i baghuset i en flot og præsentabel ejendom på Mejlgade. Der er til ejendommen et tilhørende hyggeligt gårdmiljø, hvor der er mulighed for at opholde sig i pauserne. I baggården er der tilmed mulighed for cykelparkering til brug for kommende lejers medarbejdere.

Da kælderlejemålet er beliggende i ejendommens baggård, muliggør det et stille kontormiljø til trods for en meget central beliggenhed i Aarhus C.


LEJEMÅL

Indgangen til lejemålet sker gennem ejendommens baggård.

Lejemålets 56 m² er indrettet som et storrumskontor med tilhørende åbent tekøkken samt toilet- og badefaciliteter.

Gulvet er belagt med klinker, og køkkenet har flotte mørke træelementer. Til trods for at der er tale om et kælderlejemål, er der et godt lysindfald i lokalet. Lejemålet opvarmes med varmepumpe.

Lejemålet fremstår i rigtig fin stand med hvidmalede vægge og vil egne sig godt til en mindre virksomhed, som ønsker en central men rolig beliggenhed i midtbyen.

Lejemålet har flere anvendelsesmuligheder, herunder kontor og kreative erhverv/atelier.

Lejen er inklusiv driftsomkostninger.

LIGNENDE EJENDOMME