bliv ringet op

Kontor

Lindgreens Allé 12, 2300 København S ØENS PAKHUS

BELIGGENHED

Den smukke ejendom er beliggende centralt på Amager, tæt på motorvej, lufthavn, metro, centrum af København samt den grønne cykelsti, som forbinder byen med Amager Strand kvarteret.
Det tager blot 10 minutter at gå til Lergravsparken eller Øresund metrostation. Skulle man have lyst til en dukkert før eller efter arbejde, er der få hundrede meter til vandet.
Der er gratis parkering i området og mulighed for at leje p-pladser i parkeringskælderen ved siden af ejendommen.

EJENDOMMEN

Helt unik og meget gennemført ejendom, som tidligere har været hovedsæde for Gyldendals Forlag.
Pakhuset er fra 1903 og tegnet af arkitekten Ludvig Andersen, hvor man virkelig fornemmer en helt særlig pakhusstemning. Udlejer har gennemgribende istandsat ejendommen – både indvendig og udvendig, med respekt for den oprindelige sjæl og charme, som blandt andet kan ses på de oprindelige bjælker der er bibeholdt.
Store dele af ejendommen er udlejet til tøjbrands og fungerer som showrooms for bl.a. Lacoste, Oscar Jacobson, Björn Borg, CPH Fashion Group, Nümph, State of Art, Roy Robson og Larsen Agentur.

LEJEMÅL

Lejemålet er beliggende på øverste etage og har adgang til en privat tagterrasse samt en stor fælles terrasse, hvor man kan trække luft eller nyde frokosten, når vejret er godt.

Lejemålet er indrettet med åbne rum samt tre mødelokaler, køkken og to toiletter. De friliggende bjælker og loft til kip er med til at give lejemålet karakter og charme.

I forbindelse med udlejningen bliver lejemålet istandsat i samråd med udlejer. Der er en stor elevator, som stopper lige ved lejemålet.

LIGNENDE EJENDOMME