bliv ringet op

Kontor

Laplandsgade 2-4, 2300 København S

BELIGGENHED

Tæt på Kongens Nytorv med grønne arealer uden for døren
Ejendommen er beliggende på Laplandsgade i et mindre industri kvarter på rolig sidevej til Uplandsgade. Fra flere etager i ejendommen er der udsigt over den grønne oase, Kløvermarken, hvor flere fodboldklubber holder til. 
Ejendommen er centralt placeret mellem det skønne Amager Strand og Christianshavn, som begge kan nås på cykel inden for 5 min. Kgs. Nytorv kan nås på blot 10 min. 
Der er flere metro stationer i nærheden, hvad enten du ønsker at benytte Christianshavn Metro, Amagerbro Metro, Lergravsparken Metro eller Øresund Metro, som alle ligger i kort afstand til ejendommen.
Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden med bl.a. den flotte Meny længere nede ad Uplandsgade. Yderligere er der Strandlodsvej, hvor du både finder Kvickly, Coop 365 discount samt flere kaffebarer, caféer og restauranter. For ikke at nævne hyggelige Holmbladsgade som har et væld af små special- og kreative butikker.
Ved Amagerbro Metro finder du Amagercenteret som tilbyder et væld af madsteder, dagligvarebutikker og koncept-/specialbutikker. 
Både Københavns lufthavn og motorvej E20 er blot 12 min. i bil fra ejendommen. Skal du med metro til lufthavnen – ligger den blot 4 metro stop derfra og tager blot 7 min. 

EJENDOMMEN

Kontorlejemål med muligheder i industriel tidslomme

Ejendommen er fra 1968 og fremstår i original stand som en industriel tidslomme og huser flere kreative virksomheder som KOMPLEET, Overbyen Arkitekter, IMPACT, Great Dane Communication mfl. 

Det er værd at bemærke, at ejendommens månedlige driftsudgifter er meget lave.
Der går en personelevator direkte til lejemålene på 1. og 3. sal. Lejemålet i stueetagen har egen indgang. 
Der er gratis gadeparkering og mulighed for at leje p-pladser på ejendommen for 1.000 kr./md. pr. p-plads. 

LEJEMÅL

Fleksible lejemål i rå rammer

Stuelejemålet på 200 m² fremstår lyst med store vinduespartier og egen indgang. Lejemålet er indrettet med et stort rum med bærende søjler, et tekøkken med spiseplads, to toiletter samt to mindre møderum. Lejemålet kræver istandsættelse og du har mulighed for at sætte dit eget præg på lejemålet i samråd med udlejer. Der er køl- og ventilation i lejemålet. 
1. og 3. sal er hver på 345 m². Lejemålene fremstår lyse med mange vinduespartier og med flot udsigt over Kløvermarken. Der er tekøkkener og toiletter i begge lejemål. Kontorerne er veldisponerede og der går personelevator direkte til begge lejemål.
Mulighed for at indrette/istandsætte lejemålene i samråd med udlejer.

LIGNENDE EJENDOMME