bliv ringet op

Kontor

Kongevejen 495B, 2840 Holte

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende ca. 2,5 km fra Holte Midtpunkt i smukke omgivelser mellem Rude Skov og Vaserne med direkte kig til Vaserne. 
Der er nem adgang til motorvejsnettet mod nord og syd. Buslinien går bl.a. til Holte Station, hvorfra der er direkte adgang til S-Togs linjerne A og E, som kører fra Hillerød station over Københavns Hovedbanegård og videre syd til Køge. 
Der er nem parkeringsmulighed direkte på ejendommen, hvor der er 140 p-pladser.

EJENDOMMEN

Ejendommen er opført i 1994 og består af tre plan; kælder, stue og 1. sal, i alt 5.277m². Flot ankomsthall med reception og elevator til kælder og 1. sal. 
Produktionskøkkenet ligger i kælderplan med direkte udgang til solrig terrasse med skøn udsigt over Vaserne. Der er desuden mulighed for fitnessrum, badefaciliteter, omklædning m.v. 
Både stueplan og 1. sal er opdelt med en nord og sydfløj med indbydende kontorfaciliteter i en blanding af storrum og cellekontorer. Endvidere findes der flere mødelokaler, hotspots og loungeområder. I trappetårnene er der både kaffestationer samt toiletter. 
Der er plads til ca. 280 medarbejdere ift. indretningsforslag i prospektet. Der er ventilation med køl i ejendommen og dermed et godt indeklima til medarbejderne.

LEJEMÅL

Lejemålet består af tre plan; kælder, stue og 1. sal, i alt 5.277m²