bliv ringet op

Kontor

Knud Højgaards Vej 2, 2860 Søborg

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende mellem Gladsaxe Møllevej og Hillerødmotorvejen i et attraktivt erhvervsområde, hvor blandt andet Canon, Beierholm og MT Højgaard også holder til.

Ejendommens placering giver en nem og hurtig adgang til motorvejsnettet, og der er gode muligheder for offentlig transport. Det tager eksempelvis kun 27 minutter med offentlig transport til Københavns Hovedbanegård. I bil tager det blot 20 minutter fra Kongens Nytorv (10,4 km.) at nå frem til ejendommen. Og i 2025 åbner den nye letbane tæt på ejendommen.

Gode parkeringsforhold på terræn ved ejendommen med mulighed for leje af fast p-plads.


EJENDOMMEN

Gennemført og nyrenoveret flerbrugerejendom på 4.344 m², hvor 1. sal på 1.246  nu er sat til udlejning. ALFA development og Bonava er allerede lejere i ejendommen.

I hjertet af ejendommen er der et flot atrium med store vinduespartier i taget, hvor der strømmer masser af dagslys ind i kernen af bygningen og videre ind i kontorerne. Atriummet er udsmykket med designerlamper og levende planter, og flere af væggene i bygningen er belagt med mos, som bidrager til et godt indeklima og behagelig stemning i ejendommen. Der er desuden et stort udeareal, hvor solen kan nydes.

Der er ikke gået på kompromis med hensyn til valg af materialer, som er valgt ud fra kvalitet og mindst mulig klimabelastning. Indretningen er designet af Ulrik Wang, og møblerne fra mærket JESS går igen gennem hele bygningen.

Ejendommen er en del af DGNB-ordningen, hvor ejendommen skal leve op til en række bæredygtighedsskriterier. Efter et års tracking af forbrug mv. vil ejendommen få sin endelige certificering.


LEJEMÅL

1. sal er indrettet med fem storrumskontorer med adgang til to egne mødelokaler på hver 18 m² samt yderligere to mindre mødelokaler. Der er køkken, og to printerrum samt to stillerum som kan bruges til fx telefonopkald. Sidst men ikke mindst, findes der egen lounge, som vil være oplagt til de mere uformelle møder. På etagen vil den kommende lejer have adgang til fire toiletter.

Highlights

- Lejemål på 1. sal på 1.246 

- DGNB-bæredygtighedscertificeret ejendom

- Kontorer med ventilation og køl samt mødelokaler i glaspartier

- Indretningskoncept af Ulrik Wang og møbler fra mærket JESS, som er valgt ud fra kvalitet og mindst mulig klimabelastning

- Fællesfaciliteter som kantine, fitnessrum og flere mødelokaler
  Det er muligt at tage take-away med hjem fra kantinen

- Lobby med elevator og imødekommende værtinde

- Loungeområder og touch-down pladser

- Stort udeareal

- Gode parkeringsmuligheder ved ejendommen

LIGNENDE EJENDOMME