bliv ringet op

Kontor

Klerkegade 10B, 2. sal, 1308 København K

BELIGGENHED

Ejendommen er roligt beliggende og har samtidig en yderst central placering ved rekreative områder med kort afstand til både Kongens Have og Østre Anlæg. 
Der er et væld af gode restauranter og hyggelige cafeer i området, og kort gåafstand fra lejemålet til de pulserende indkøbsgader Store Kongensgade, Bredgade samt Kgs. Nytorv og Strøget. 
Der er nem adgang til offentlig transport med metrostationen Marmorkirken tæt på, hvorfra du hurtigt kan komme videre til resten af København og ud af byen. 
Der er desuden flere offentlige parkeringsmuligheder i nærheden bla. i Borgergade og Dronningens Tværgade, hvor der også ligger parkeringshuse. 

EJENDOMMEN

Ejendommen er en unik og arkitektonisk fredet ejendom fra 1869 tegnet af Vilhelm Tvede. Lejemålet, som er beliggende på 2. sal blev brugt som blindeasyl i perioden fra 1811-1911. Fra 1911 blev lokalerne ombygget til plejehjem for ældre blinde kvinder frem til 1970erne. 
Gennem mange år har foreningen Kjæden været drivkraften bag dette fantastiske arbejde, da foreningen har haft et brændende ønske om at støtte minoritetsgrupper som bl.a. blinde i samfundet, hvilket de den dag i dag stadig gør en stor indsats for.
Der er adgang til en fælles og rolig gårdhave, som ligger ugeneret og i læ for vind og vejr. Her har du mulighed for at nyde frokosten eller holde et uformelt møde. 

LEJEMÅL

  • Lejemål på 163 m² kontor som er fordelt på 2 og 4 mands kontorer.
  • 70 m² arkivrum, som ligger på 3. sal med ståhøjde under skråvæggene. Arkivet er forbundet med indvendig trappe til lejemålet.
  • Møderum, flot køkken og et stort toilet og bad.
  • Kontorerne, der fremstår pænt overtages i nymalet stand med nylagte gulve og pæne, filtede vægge.
  • De sprossede vinduer og høje paneler giver sjæl og varme til lejemålet.
  • Fælles og rolig gårdhave med grønne arealer

LIGNENDE EJENDOMME