bliv ringet op

Kontor

Kirsten Walthers Vej 9, tv., 2500 Valby VALBY MASKINFABRIK

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det nye byområde kaldet ”Valby Maskinfabrik”, som tidligere var ejet af FLSmidt. Her findes en unik kombination af nybyggeri og historiske bygningsmasse, som er udviklet til boliger, kontorejendomme og dagligvare/cafeer. Denne kombination sikre byliv i området i såvel dags- som aftentimerne. Du er tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og har let adgang til City.

Der er 700 meter til Valby Station, hvorfra der både er S-tog og et utal af buslinjer. I 2024 åbner Metroen på Ny Ellebjerg Station, hvor der tillige finde IC og regionaltog.

Det er muligt at leje markerede p-pladser ved lejemålet. Yderligere parkering kan findes i områdets parkeringsanlæg, hvor det er muligt at leje yderligere pladser. 

EJENDOMMEN

Ejendommen er gennemgribende renoveret og fremstår som en moderne kontorbygning med dobbelt loftshøjde og store vinduespartier.

Foran ejendommen findes et udendørsområde som kan anvendes som terrasse for lejemålets nye lejer.

Adgang til ejendommen sker via fælles ankomstområde midt i bygningen. Hovedindgangen deles med én anden lejer, som flytter ind maj måned 2020.

Ejendommen har ventilation og køl, hvilket medvirker til et godt indeklima.

I området findes Marketenderiet, som tilbyder kantineordning for områdets erhvervslejere. Kantinen kan også lejes til events- og firmaarrangementer. Se mere på www.marketenderiet.com.


LEJEMÅL

Her får din virksomhed et kontor med wow-effekt og dobbelt loftshøjde, som kan indrettes yderst effektivt.

Adgang til lejemålet sker via stor foyer med møderum samt toilet. Stueetagen, som er 611 m², er indrettet som åbent kontorlandskab med effektiv  indretning, herudover mødelokaler/enkeltmandskontorer samt tekøkken, toiletter og badefaciliteter.

Adgang til 1. sal sker via flot rustik trappe midt i bygningen. Trappen er med til at sikre et godt sammenspil imellem de to etager. 1. sal, 378 m², er tillige indrettet som åbent kontorlandskab samt mødelokaler i forskellige størrelser, herundover findes tekøkken, toiletter og badefaciliteter

LIGNENDE EJENDOMME