bliv ringet op

Kontor

Kirsten Walthers Vej 12, 2500 Valby VALBY MASKINFABRIK

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i området Valby Maskinfabrik, som tidligere var ejet af FLSmidt. Her findes en unik kombination af nybyggeri, historiske ejendomme, som er udviklet til boliger, kontorejendomme og dagligvare/caféer. Denne kombination skaber byliv i området.

Ejendommen ligger tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og med let adgang til Indre By. Der er 600 meter til Valby Station, hvorfra der er S-tog og et utal af buslinjer. I 2024 åbner metrostationen Ny Ellebjerg Station.

EJENDOMMEN

Den 200 meter lange Montagehal er en af de tidligere produktions-bygninger i området Valby Maskinfabrik, som er blevet gennemrenoveret og omdannet til moderne boliger og kontorfaciliteter.Her tilbydes erhvervslokaler i hver ende af Montagehallen, mens den midterste del af hallen er omdannet til boliger.
Marketenderiet ligger lige på den anden side af vejen og tilbyder kantineordning fra Nordic Catring for områdets erhvervslejere. Kantinen byden på lækker og varieret mad, hvor der også indgår veganske retter. Kantinen kan også lejes til events og firmaarrangementer. Se mere på marketenderiet.com 
Der er gode parkeringsmuligheder lige ved siden af ejendommen.

LEJEMÅL

Kranførerhuset er opkaldt efter det ikoniske førerhus, som blev brugt til at føre kranen til montage i den tidligere fabrikshal. Nu er det omdannet til kontorformål og fremstår med historiske detaljer, som gør lejemålet helt unikt og giver det sjæl og karakter.
  • Råt lejemål med mange historiske og industrielle detaljer
  • Fritlagt ventilation og højt til loftet
  • Store vinduespartier og ovenlys i en del af ejendommen
  • Pæne tekøkkener og installationsgulve
  • Ventilation med køl, som sikrer godt indeklima
  • Mulighed for leje af p-pladser i parkeringskælder (se priser i prospekt)

LIGNENDE EJENDOMME