bliv ringet op

Kontor

Kirsten Walthers Vej 12, 2500 Valby

BELIGGENHED

Ejendommen er beliggende i det nye byområde ”Valby Maskinfabrik”, som tidligere var ejet af FLSmidt. Her findes en unik kombination af nybyggeri, historiske ejendom, som er udviklet til boliger, kontorejendomme og dagligvare/caféer. Denne kombination skaber byliv i området. Tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og let adgang til City.

Der er 600 meter til Valby Station, hvorfra der er S-tog og et utal af buslinjer. I 2024 åbner Metrostationen Ny Ellebjerg Station.

EJENDOMMEN

Den 200 meter lange “Montagehallen” er en af de tidligere produktionsbygninger i Valby Maskinfabrik, som er blevet gennemrenoveret og omdannet til moderne boliger og kontorfaciliteter.

Her tilbydes erhvervslokaler i hver ende af Montagehallen, mens den midterste del af hallen er omdannet til boliger. I området findes Marketenderiet, som tilbyder kantineordning for områdets erhvervslejere. Kantinen kan også lejes til events og firmaarrangementer. Se mere www.marketenderiet.com

LEJEMÅL

Erhvervslejemålet “Kranførerhuset” er opkaldt efter det ikoniske førerhus, som blev brugt til at føre kranen til montage i den tidligere fabrikshal.
Denne er blevet bevaret udover andre historiske detaljer, som gør lejemålet helt unikt og giver det sjæl og karakter.
  • Råt lejemål med mange historiske og industrielle detaljer
  • Fritlagt ventilation og højt til loftet
  • Store vinduespartier og ovenlys i en del af ejendommen
  • Pæne tekøkkener og installationsgulve
  • Ventilation med køl, som sikrer godt indeklima
  • Mulighed for leje af p-pladser i parkeringskælder

LIGNENDE EJENDOMME