bliv ringet op

Kontor

Kay Fiskers Plads 10, 2300 København S HUB 1

BELIGGENHED

Kay Fiskers Plads ligger i Øresundsregionens mest attraktive knudepunkt med metro og regionaltog lige til døren og kun få minutter til lufthavnen, Øresundsmotorvejen og Øresundsbroen. 


EJENDOMMEN

Fleksibel flerbrugerejendom med moderne faciliteter og mange services
Vores mission er at skabe rum for udvikling – hos mennesker og virksomheder. Med plads til at folde sig ud, mod til at gå nye veje og lyst til at styrke fællesskaber.

Kun derigennem kan vi forløse hinandens fulde potentialer. Derfor tilbyder vi hos HUBNORDIC de attraktive faciliteter og services, der giver mere overskud i hverdagen og inspirerer til samarbejde, nytænkning og nyskabelse.
Vi glæder os til at dele denne vision om Skandinaviens mest ambitiøse kontorejendom med vores lejere, jeres medarbejdere, kunder og gæster.
HIGHLIGHTS
  • Receptionstjeneste med host
  • Parkering med e-ladestandere
  • Food courts og restauranter
  • Renseriservice
  • Aflåst cykelparkering og cykelreparation
  • Post- og pakkeserviceCoworking område
  • Holdtræning
  • Vaskepladser til bil og cykler
  • DNGB guld-certificering og energimærkning A

LEJEMÅL

I HUB1 skaber vi de optimale rammer for jeres arbejdsliv. Fra det pulserende liv i stuen til de fleksible kontorlokaler ovenpå, vi har indrettet til jeres behov. I får en række indretningsmuligheder, moderne tekniske installationer, et rigt udbud af fællesfaciliteter og talrige skræddersyede serviceydelser. Rammerne er skabt til ét formål: at inspirere jeres virksomhed og medarbejdere til vækst og innovation.

Vi indretter med erfaringer fra både vores øvrige ejendomme og fra udlandet. Derfor kan I forvente høj kvalitet, og fx et mødecenter med alt fra uformelle mødenicher til auditorium samt en særskilt Tenant lounge.

I kan sætte jer godt til rette i restauranten, eller shoppe rundt i vores food court og food stores og lade jer friste af dagens store, varierede udbud.
Kvaliteten er i trygge og kyndige hænder hos Madkastellet. Vi har også fokus på jeres velvære. I det store område med motions- og sundhedscenter kan I træne selv, på hold eller med personlig træner. Vi vil også have fysioterapeuter og læge klar.
På vej hjem kan I fx hente tøj i renseriet og aftensmad to go og nyde en kaffe i cafeen, og hvis bil eller cykel trænger til kærlig pleje, sørger vi også for det.

LIGNENDE EJENDOMME