bliv ringet op

Kontor

Kalvebod Brygge 45, 1560 København V

BELIGGENHED

Ejendommens placering tæt på vandet, ud mod havnen, giver ejendommens lejere mulighed for at tage et uformelt møde med en gåtur langs havnepromenaden. Herudover giver det at være tæt på vandet en særlig ro, som mange af os, i en travl hverdag, vil have godt af. 
Ejendommen har med sin udformning og højde en god synlighed i området, og der vil for en ny lejer være mulighed for at få opsat sit logo og navn ved ejendommens indgang, hvilket vil give en god eksponering. 
Der er relativt kort afstand til diverse transportmulighed fra ejendommen, med kun 600 meter til Dybbølsbro Station, samt 900 meter til Københavns Hovedbanegård. Skal man rejse med fly, tager det 13 minutter i bil at nå frem til Københavns Lufthavn. Buslinje 7A stopper lige ved ejendommen.
I 2024 står den nye metroline M4 færdig, hvor det nærmeste stop Havneholmen ligger blot 600 meter fra ejendommen. 
Ejendommen ligger tæt på indkøbsmuligheder med kun 5 minutters gang til Fisketorvet Shopping center, hvorfra de fleste ærinder kan klares. 

EJENDOMMEN

Ved ankomst til ejendommen bliver man mødt af et flot og markant indgangsparti udført i glas. Udsigten fra trappeopgangen, ud over havnen, gør turen op til etagen til en fornøjelse.  
Ejendommen har gode fællesfaciliteter, som man som lejer vil få adgang til. Der er tale om en stor tagterrasse med udsigt over byen, mødefaciliteter med mulighed for forplejning, samt veldrevet kantine og fælles kajakker til fri afbenyttelse. 
Man vil som lejer opleve en veldrevet ejendom af høj kvalitet, samt en udlejer som er professionel og som kerer sig om alle sine lejere.  
Ejendommen er fra 2001 og er BREEAM certificeret med klassen very good. Det er arkitekthuset Rørbæk og Møller som har tegnet ejendommen, og det må siges at de  har fået elementerne luft, lys og vand til at spille godt sammen.  

LEJEMÅL

Lejemålet på 2. sal er placeret i glasfløjen midt i ejendommen, hvilket giver et fantastisk lysindfald og udsigt til begge sider. 
Lejemålet er i dag indrettet som mødecenter med en åben lounge i midten. Herudover er der toiletter, tekøkken og printerrum i lejemålet. Lejemålet har mange indretningsmuligheder, og der er for den kommende lejer mulighed for at få tilpasset lejemålet specifikt til jeres behov.   
Parkering foregår i parkeringskælderen under ejendommen, hvor der er mulighed for at leje plads til både el-bil med opladningsmulighed og den almindelig bil. Der er gæsteparkering på terræn foran ejendommen.  
Hvis man har lyst til at komme endnu tættere på vandet, giver ejendommen mulighed for vederlagsfrit at låne kajakker og sejle en tur i havnen.
Ved lejemålets indgang på 3. sal bliver man mødt af et åbent og lyst receptionsområde, hvor der både er plads til skranke og møbler til at tage ophold i. 
Den første del af lejemålet er indrettet med mødelokaler i forskellige størrelser. De største mødelokaler, som kan benyttes til bestyrelsesmøderne, har en god udsigt over havnen. 
Bevæger man sig længere ind i lejemålet er der langs vinduerne indrettet arbejdsstationer i åbent kontormiljø. I kernen af lejemålet finder man toiletter, printerrum og tekøkken med højbord til den uformelle samtale over kaffen. 
Lejemålets indretning med akustiklofter, LED-belysning, ventilation og køl giver et optimalt indeklima og medvirker til at medarbejderne kan være produktive gennem hele dagen.        

LIGNENDE EJENDOMME