bliv ringet op

Kontor

Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V

BELIGGENHED

Fleksibel flerbrugerejendom lige ved havnefronten og offentlig transport
Ejendommens attraktive placering lige ved havnen gør det nemt at tage et uformelt møde med en gåtur langs Kalvebod Brygge. 
Ejendommen har en god synlighed i området, som giver en ny lejer mulighed for at få opsat sit logo og navn på facaden, som giver virksomheden en god eksponering. 
Fisketorvet Shopping center ligger blot 7 minutter væk, hvor der er gode indkøbsmuligheder i Føtex eller Lidl samt mulighed for at købe en god kaffe og frokost.
Der er kort afstand til offentlig transport med buslinje 7A, som stopper lige ved ejendommen. Der er kun 700 meter til Dybbølsbro, og man kan tage metroen på Hovedbanegården. Der er P-kælder i ejendommen.

EJENDOMMEN

Flerbrugerejendom med BREEAM-certificering
Der udbydes nu to kontorlejemål på hhv. 314 m² og 836 m² direkte ved havnefronten på Kalvebod Brygge.
Ejendommen er fra 2001 og er BREEAM miljøcertificeret med kategorien Very Good. Det er arkitekthuset Rørbæk og Møller som har tegnet ejendommen, hvor de har fået elementerne luft, lys og vand til at spille godt sammen. 
Ved ankomst til ejendommen bliver man mødt af et flot indgangsparti i glas med en imponerende udsigt til havnen.
Ejendommen har lækre fællesfaciliteter, som man som lejer vil få adgang til. Her er tale om en stor, fælles tagterrasse, præsentabelt auditorium, fire mødelokaler samt loungeområde og kantine. 
Man vil som lejer opleve en veldrevet ejendom af høj kvalitet samt en udlejer, som er professionel og som kerer sig om alle sine lejere. 


LEJEMÅL

Lejemålene har en fantastisk udsigt og er enkelt indrettet. Der er er god mulighed for lejer for at få tilpasset lejemålets indretning til sit specifikke brug.  
Har man lyst til frisk luft og aktivitet på vandet, så er der mulighed for at låne ejendommens kajakker gratis og sejle en tur i havnen. 
Der er parkering på ejendommen med leje af P-plads på terræn, hvor der er mulighed for brug af el-ladestation mod et ekstra tillæg. Der er desuden gæsteparkering med plads til 24 biler.

LIGNENDE EJENDOMME